Ronaldo Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 Siemacie. Ostatni czas ciagle napiepsza deszcz i zastanawiam sie, czy prawie dojrzaly LR moze w takiej sytuacji zajsc plesnia? prosze o szybka odp.
ojciec Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 Panowie jak moge temu pomidorkowi pomoc, ma juz kilka dni, ale kask jest cały czas zamknięty i w przeciwienstwie do innych które juz go nie maja albo jest szeroko otwarty ten nie chce się w ogóle otworzyc i nie sądze aby sie otworzyl.looknijcie:
ojciec Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 spokojnie z czasem spadnie. nie obrywaj samemu No właśnie o to chodzi że wiem z własnego doświadczenia iż nie spadnie jest mocno ściśnięty i nie wiem jak i czy w ogóle mozna temu zapobiedz.
PanJan Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 Zdejmij go nie pękaj, ja tak zawsze robie
05kozak28 Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 Ja zawsze pomagałem roslinkom to zrzycić i nie było problemu nigdy. Zdejmij to, bo Ci się może wyciągnąć przez to tylko, tak jak mi kiedyś.
endemo Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 Siemka wszystkim dawno tu nie zagladalem, ale mam nowe pestki LowSnow i pytanie: czy jest sens je teraz kielkowac? z gory dzieki za odpowiedzi
Gość Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 sens jest zawsze ale plon bedzie juz raczej malutki, moze 10 gietów z roślinki pociśniesz. Lepiej bys zrobil chyba jakbyś kupił autoflow. Bo ta odmiana go nie ma
gavlas Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 dostałem wczoraj od kumpla planta, powiedział że musiał się pozbyc roślinek z swojego spota. No to sie ucieszyłem ze będzie roślina więcej, a tu mi kurwwa przyniósł roślinkę wyciągniętą, ma 4 poziomy liści piąty jej wychodzi, jest chudziutka ale wygląda na zdrową. Jest jakaś szansa że jak ją wysadze na spota to cos z niej wyrośnie? Kiedy najpóźniej mógłbym roślinke ściąc? prosze o pomoc;) [ Dodano: 2008-07-15, 15:05 ] aha, i czy lowryder wysadzony w połowie sierpnia, dojdzie? ;p dzięks
Recommended Posts