dvsn Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 dobrzebyłoby jakbyś wrzucił fotki ale mysle ze niejest to konieczne , bo z tego co napisałes wszystko jest wporzadku a to ze ruznia sie od siebie to tak juz jest wiesz jedne moga byc słabsze od innych badz troszke puzniej mozna dzieki temu spodziewac sie samców ( tych wyrzszych ) ale to niedokonca jest tak jak sie niekiedy wydaje
Gość Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 mi się wydaje że są troche za małe jak na 2 tyg. dałeś za małe pojemniczki możliwe że już korzenie nie mają się gdzie rozrastać. przesadz to w najbliższym czasie już na real spota do normalnego dołka to poskoczą szybko do góry
Kurtz Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 Siema wszystkim! Rejestruje sie na tym forum poniewaz mam zagwostke. Otoz, chcialem w tym roku zasadzic sobie jakas roslinke, co by miec na wlasny uzytek, pewna odmiane itd. myslalem nad Durban Poison. No ale niestety, z roznych powodow, nie moglem sie tym zajac, az do teraz. Wiec kieruje do Was pytanie, czy ma sens zeby zamawial teraz nasionka, kielkowal je i rzucal w tym roku na out czy generalnie "zjebales" i "wy********j do szkoly"? :? Chcialem jeszcze zaznaczyc, ze zalezalo mi na Durban Poison albo innej sativie, bo srednio lubie zamulajace fazy.....no ale, jak nie bedzie innego wyboru, to LR#2 :?
Kurtz Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 o! to mnie pocieszyles zamawial moze ktos DP Jak z kiełkowalnia? Bo po lekturze forum rozumiem, ze jest godny zaufania.
Kurtz Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 Jak sie uda to obiecuje Fotorelacje no i oczywiscie Smoke Report(y)
Cath Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 Kurtz, parę dni temu kiełkowałem 10 nasion DP , kiełkowalność 100%.
ojciec Opublikowano 10 Maja 2008 Opublikowano 10 Maja 2008 Panowie ile moge posadzic lr2 na obszarze 0,6x0,5m???
ojciec Opublikowano 10 Maja 2008 Opublikowano 10 Maja 2008 Zależy jakie doniczki zastosujesz.. ;f z 5-7l by się przydało.. zobacz wymiary i sobie policz ;] to temat uprawa pod słońcem takze beda w glebie bez donic, to ile moge gdzies na tym prostokacie posasdzic?
ojciec Opublikowano 10 Maja 2008 Opublikowano 10 Maja 2008 KTO MI POWIE jaką moc ma Lowryder#2 ?? palił ktoś?? wez sobie wpisz w wyszukiwarce i bedziesz mial odp.! a nierobisz smietnik. moc zadowalajaca (jest dosyc mocny)
xrbsx Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 czy moge dodac piasku do ziemi kupnej bedzie to kozystne dla rosliny czy raczej zostawic tak jak jest? jesli mam dac to w jakich proporcjach? a co do dolomitu to mam dac 3 łyzeczki na 1l ziemi czy ma róznice czy ziemia jest kupna czy taka zwykła czy w obu przypadkach dajemy po 3 lyzeczki na 1 l ziemi?
Recommended Posts