Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

OffTop Salviowy

Recommended Posts

Opublikowano

Spróbować zawszę warto.

Moja roślinka marnieje (czarnieją jej listki) i nie wiem co jest tego przyczyną.
Może wy będziecie wiedzieć?
Roślinkę systematycznie(codziennie) pryskam.

• Replies 54
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

szałwia tak czasem ma. Przesadź do większej donicy troche i nie podlewaj za czasto, Moze tez Ci kaloryfery za bardzo grzeja. Ja dolne liscie jak mi podsychaja to obrywam a jak mi masowo usychaly koncówki to je obcinalem nozyczkami tak jak sie tnie bonzai.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

to ależy jaką chcesz miec duą ale dłuuugo tu nie ma co porownywac do konopi ktora jest jednoroczna i do tego "zmodyfikowana genetycznie" :twisted:

Opublikowano

Marco nie trzeba mi dużej :D zależy mi na czasie w sumie, póki co mamusi nie ma :ph34r: to mogę posadzić w 1,5 miecha coś wyjdzie dobrego :D ?

Opublikowano

teraz wolno rosna dopiero od wiosny zaczynaja szybciej

ale zalezy jakie bedziesz mial sadonki skoro nie zaley Ci na uprawie a na suszu to załatw lepiej susz a nie sadzonki bo to nie ma sensu na 1.5 mies jeszcze w zimie, to wlasciwie nic nie urosnie

Opublikowano

Dokladnie tak jak napisal marco86 przez miesiac to nic ci ta roslina nie urosnie SD rosnie nieporownywalnie do konopi o wiele dluzej, chyba zeby zrobic jej boxa to moze by cos z tego bylo, ale ten miesiac czy tam 1.5 to i tak za krotko.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

E tam, to nie ma sensu, dłużej najwyżej potrzymam a później na outa przeniose :)

SZAŁWIA TO NIE KONOPIA! Sama nie będzie rosła nawet na outcie, sam wybór nawet spota wymaga sporego wysiłku jak i uprawa. Zdecydowanie w naszym klimacie jest to roślina do postawienia na parapecie. Najpierw nieco poczytaj o uprawie. Bo wymaga np. stanowiska gdzie nie pada bezpośrednio słońce, stałej wilgotności (trzeba spryskiwać często) jak również nie można przesuszyć.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+