Rysiu koniczyna biała to celowy zabieg, po to żeby górna warstwa gleby nie wysychała. Dlatego że w dużej mierze one żyją w górnych partiach donicy tak 2cm do 5cm jest ich bardzo dużo ale jak ziemia wyschnie to zdychają. Są różne sposoby na odkrywkę ja wybrałem taki.
Mi też się automat teraz azotu nażarł. Kupiłem ziemię allmixa, dałem dwa razy nawozy grow A i B na wegu, potem na kwitnieniu bloom A i B a i tak ciemno zielone jak cholera. Może też być, że za dużo magnezu, bo chyba w 3 czy 4 nawozach magnez mam. Na light mixach nie miałem takich problemów.
Witam. Z sześciu wysadzonych krzaków początkowo zostały cztery. Pierwsza trafiona azotem i dziś kolejna trafiona idzie do śmieci. Automaty z zasady nie potrzebują i źle reagują na nadmiar azotu a pestki od Fast Buds z zeszłego roku są jakie są i nie mam czasu ani ochoty walczyć o coś co nie warto. Zostały od lewej górny rząd Mix Fast Buds, White Rhino Zamnesia,dolny rząd od lewej Fat Bastard od Bud Voyage i tuż obok niej mix od Fast Buda. Wrzuciłem do gleby kolejnego mixa od Fast Buds z nadzieją że trafi się Gorilla Cookies i dorzucę z Zamnesia szóstą Wassermelone.
Recommended Posts