-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka1 comment
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Rysiu koniczyna biała to celowy zabieg, po to żeby górna warstwa gleby nie wysychała. Dlatego że w dużej mierze one żyją w górnych partiach donicy tak 2cm do 5cm jest ich bardzo dużo ale jak ziemia wyschnie to zdychają. Są różne sposoby na odkrywkę ja wybrałem taki. -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Zobaczymy i akutrat ostatnio chwalą Fast Bud42 a pestki i tak za friko 😉😅 -
Przez Rysiu · Opublikowano
Mi też się automat teraz azotu nażarł. Kupiłem ziemię allmixa, dałem dwa razy nawozy grow A i B na wegu, potem na kwitnieniu bloom A i B a i tak ciemno zielone jak cholera. Może też być, że za dużo magnezu, bo chyba w 3 czy 4 nawozach magnez mam. Na light mixach nie miałem takich problemów. -
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Witam. Z sześciu wysadzonych krzaków początkowo zostały cztery. Pierwsza trafiona azotem i dziś kolejna trafiona idzie do śmieci. Automaty z zasady nie potrzebują i źle reagują na nadmiar azotu a pestki od Fast Buds z zeszłego roku są jakie są i nie mam czasu ani ochoty walczyć o coś co nie warto. Zostały od lewej górny rząd Mix Fast Buds, White Rhino Zamnesia,dolny rząd od lewej Fat Bastard od Bud Voyage i tuż obok niej mix od Fast Buda. Wrzuciłem do gleby kolejnego mixa od Fast Buds z nadzieją że trafi się Gorilla Cookies i dorzucę z Zamnesia szóstą Wassermelone. -
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Ponad 100 cm liczone od poziomu gleby,największa Bud Voyage "Fat Bastard" jak i najbardziej żarłoczna.
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts