-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka1 comment
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Każdy radzi sobie jak umie i szuka najlepszej drogi. Ja czekam za wrześniem kiedy warunki pogodowe będą lepsze i wracam do sezonów. U mnie gdzie mieszkam pogoda jest tragiczna i ciężko mi ogarnąć warunki pod siebie a nie chce wchodzić z klimatyzacją bo za prąd się nie wypłacę 🤣a trawka jest moim hobby w nie sposobem na życie więc muszę się ograniczać bo inaczej żona przestanie tolerować moje pasje 🤣. Jestem ciekaw jak szybkie będą że twoje automaty od Fast Buds. -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Ja też tym bardziej że do automatów nie bardzo mam rękę i muszę naprawdę na nie uważać 😅. I tak samo mam jak ty co do ciekawości 😉 -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Ja myślałem nad tymi żeby zrobić podobne na light mix i od ⅔ living soil ale w 14l z tym że od kiełka ale tak jak pisałem nie jestem mistrzem automatów i już nie chciałem już nie potrzebnie komplikować sprawy. I najpierw ogólnie to ja muszę się nauczyć automaty uprawiać 😉😅 Ale widzę że piszę z ogarniętym growerem to czasem coś podpytam. Pozdrawiam 😅 😉 -
Przez SweetDonut · Opublikowano
Witam wszystkich ! Czy mogę liczyć na waszą pomoc co z nimi jest ? Dziewczyny mają 56 dni od wykiełkowania . Ph którym podlewam to 6,0-6,5 Nawozy canna Terra flo i booster kwitnienia . Pozdrawiam -
Przez Rysiu · Opublikowano
Zapierdzielasz bez wytchnienia 🙂 Ciekaw jestem tych fast budsów jak się rozwina.
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts