Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc.pl

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Recommended Posts

Opublikowano

Update: dzień 61 ( 28 / 33 )

Rośliny w idealnym zdrowiu pomimo upałów. NIe jestem w stanie zbić temperatury i po podkręceniu wyciągu, zbiciu odrobiny watów z lampy ( z 260W na 220W ) i obniżeniu jej rzecz jasna. Dobija niekiedy do 31st. C. Wilgotność stała 45-50%. Ale trzymają się dzielnie. Podlewanie co dwa dni (Terra Bloom, Sugar Royal, Green Sensation i Power Buds).

1.jpg

2.jpg

3.jpg

• Upvote 2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Update: dzień 74 ( 41 / 33 )

Siema mordki. Zostały ostatnie trzy tygodnie. Nie będę już podawać cyferek jaki odczyn ma gleba itd. Metoda dbania o nie jest identyczna do mojej poprzedniej relki z Hindu Kush. Także same podstawy. Temp. 25-27 st., Rh 30-40%. Światło podkręcone z 220W do 230W - zelżały upały. Niech rosną. 💪

1.jpg

2.jpg

3.jpg

• Like 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Update: dzień 88 ( 55 / 33 )

No i kończymy ponownie tę imprezkę. Od tygodnia podlewane samą wodą z odrobiną Sugar Royal. No i cóż. Za dwa dni najprawdopodobniej ścinka. Zaraz leci topek na spróbowanie ( suszony cztery dni ). Szyszki jak pięści. Niespodziewałem się, że tak spuchną. 

ScreenShot_20260723145620.png

ScreenShot_20260723145635.png

ScreenShot_20260723145653.png

ScreenShot_20260723145705.png

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Update:

Smak topka. Nie należał do przyjemnych. Zerwałem go kiedy zaaplikowałem zaledwie jedne podlanie samą wodą. Zwyczajnie nie wypłukały się nawozy. Smak gorzki, gryzący, który zmieni się po pełnym płukaniu. Na tą chwilę wyczuwalne nuty: maliny i nuty ziemiste. Haj mógłbym opisać tak: Przez około 20 minut nic sie nie dzieje,a później dostajesz "bęcka" w łeb i płyniesz z nurtem. Jest przyjemnie. Muzyka wchodzi mega dobrze. Problemy nad którymi się zastanawiasz od dłuższego czasy też stają się proste. Pozdro. 😉