Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Recommended Posts

Opublikowano

Witajcie! 

Po wielu latach przeglądania forum i zdobywania wiedzy teoretycznej nadszedł czas na debiut!
Jest to moja pierwsza uprawa i pierwsza relacja. Teoria zawsze będzie jednak teorią, także wszelkiego rodzaju sugestie, porady czy tipy będą mile widziane! 

Box: Zestaw od Spider Farmer 70x70x160cm z lampą, wyciąg z filtrem węglowym, wiatraczkiem i kontrolerem GGS. 

Lampa: Spider Farmer SF-1000

Pestki: Orange bud, Amsterdam Amnesia, Desfran, Think Fast - wszystkie od Dutch Passion. 

Ziemia: Biobizz lightmix 

Nawozy: Zestaw Biobizz - RootJuice, Fishmix, Bio grow, Bio bloom, Top max

Dzisiaj (07.03) pestki poszły do ziemi. Podlałem filtrowaną wodą, nie za mocno. 
Temperatura w boxie: ok 28st. 
WIlgotność: 74,6%
Lampa na wysokości 55cm, 25% mocy, tryb 18/6.

Planuje zastosować metode SCROG także chcę wydłużyć wega do 8-10tyg + trening (Jeszcze się zastanawiam jaki).

Zachęcam gorąco do komentowania! 

Pozdrawiam!

g1.jpeg

g2.jpeg

g3.jpeg

g4.jpeg

g5.jpeg

g6.jpeg

g7.jpeg

• Upvote 2
Opublikowano

Siema.

Spoko zestaw.

8-10 tygodni wega to dość długo. Myślę, że 6 w zupełności wystarczy. Przytnij je tak żeby miały te 4 główne odrosty. Rozprowadź ładnie pod siatką po całej powierzchni. Jak już się pędy przebiją przez siatkę tak, że będziesz miał taki ładny gęsty trawnik to przełącz na kwitnienie. Myślę, że 6 tygodni powinno starczyć.

Jak duże doniczki?

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź! 

Co do tak długiego wega to się zasugerowałem zaleceniami od Dutch Passion, którzy zalecają dłuższy WEG  przy tych odmianach, ale myślę, że wyjdzie w praniu - w zależności jak się będą rozwijały. 

Donice 20L.