Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

sklep i producent nasion marihuany seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Kurwa kupiłem takie nowsze ale nie najdroższe nawilżacze chciałem je podłączyć do higrostatu no i niestety nie chcę z nim działać. Boksów mam kilka. Też mam właśnie wymiary takiego boxa jak ty masz. I liczyłem na wynik 100 a teraz myślę że z tych chociaż dwóch boksów będę miał pół kilo 😁 oczywiście z twoją pomocą. Xd

• Upvote 1
Opublikowano
W dniu 19.05.2026 o 16:30, Wesoły Ogród Aliena napisał(a):

Mówiłem od początku że ten cały biobizz jest przereklamowany a np. w Stanach Zjednoczonych nawet nie wiedzą że istnieje taka firma😅 tam Fox farm lub TA Terra Aquatica.

Każdy kontynent ma swoje top nawozy 😂

🇪🇺 Europa: BioBizz, Canna, Plagron, Terra Aquatica — bardziej organic i „smak”.

🇺🇸 USA: Fox Farm, Athena, Advanced Nutrients — większy nacisk na plon i moc pod LED.

🇦🇸 Azja: hydro, sole mineralne, automatyka i precyzja.

A prawda jest taka, że większość nawozów bazuje na tym samym: NPK + wapń + magnez + mikroelementy.

Różnią się proporcjami, dodatkami i marketingiem 😂

Największą różnicę robi:

grower,

podlewanie,

klimat,

korzenie,

światło,

pH i EC.

Dobry grower zrobi dobry wynik nawet na tańszych nawozach. Roślina nie czyta etykiety producenta . 

• Upvote 2
Opublikowano
47 minut temu, EndriuBp napisał(a):

Każdy kontynent ma swoje top nawozy 😂

🇪🇺 Europa: BioBizz, Canna, Plagron, Terra Aquatica — bardziej organic i „smak”.

🇺🇸 USA: Fox Farm, Athena, Advanced Nutrients — większy nacisk na plon i moc pod LED.

🇦🇸 Azja: hydro, sole mineralne, automatyka i precyzja.

A prawda jest taka, że większość nawozów bazuje na tym samym: NPK + wapń + magnez + mikroelementy.

Różnią się proporcjami, dodatkami i marketingiem 😂

Największą różnicę robi:

grower,

podlewanie,

klimat,

korzenie,

światło,

pH i EC.

Dobry grower zrobi dobry wynik nawet na tańszych nawozach. Roślina nie czyta etykiety producenta . 

Właśnie widzę jak się znasz na nawozach i widzę że to coś typu czatGP ci ta odpowiedź wygenerował 😅🤣🤣 i to nawet sam co napisałeś że różnią się proporcjami to właśnie robią robotę i ten biobizz się nadaje na czyszczenie rdzy🤣🤣🤣 A z resztą każdy ci to powie jak spróbuję innych nawozów i chodź by Szczurek właśnie używał biobizz a teraz by na nic innego nie zamienił. Tak że zaczniemy korzystać z różnych nawozów a później niech ci ten czat piszę dalej te twoje bzdury🤣🤣🤣🤣 A i tu właśnie wychodzi twoje doświadczenie obrać jeden bezpieczny schemat i lecieć nim 🤣🤣🤣🤣

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Wesoły Ogród Aliena napisał(a):

Właśnie widzę jak się znasz na nawozach i widzę że to coś typu czatGP ci ta odpowiedź wygenerował 😅🤣🤣 i to nawet sam co napisałeś że różnią się proporcjami to właśnie robią robotę i ten biobizz się nadaje na czyszczenie rdzy🤣🤣🤣 A z resztą każdy ci to powie jak spróbuję innych nawozów i chodź by Szczurek właśnie używał biobizz a teraz by na nic innego nie zamienił. Tak że zaczniemy korzystać z różnych nawozów a później niech ci ten czat dalej te twoje bzdury🤣🤣🤣🤣 A i tu właśniepiszę wychodzi twoje doświadczenie obrać jeden bezpieczny schemat i lecieć nim 🤣🤣🤣🤣

Z tego co pamiętam, to Ty budowałeś Swoją wiedzę na GPT , a znam ludzi, którzy na Biobizz mają ładne wyniki i nie wyrzucają 60% upraw do kosza. 

Spójrz prawdzie w oczy, ile upraw wyrzuciłeś ? Może rok udajesz Growera , a znawcę robisz jak po studiach. 

Bezpieczny schemat ? Ja eksperymentuje chłopcze i analizuje swoje błędy, zachowując przy tym rośliny. 

Nie nawozy stanowią problem, a sposób ich użytkowania. Jeśli tu się nie zgadzamy, to zacznij się uczyć od podstaw. 

• Upvote 1
Opublikowano

Zobacz endriu używam cały czas root booster od bio bizz miałem w poprzedniej uprawie mam go i w tej i zobacz co dodatki od Ghe zrobiły z korzeniami w bio bizz można o tym pomarzyć 

IMG_6335.jpeg

I dodatkowo Ghe są tańsze od bio bizz 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, EndriuBp napisał(a):

Z tego co pamiętam, to Ty budowałeś Swoją wiedzę na GPT , a znam ludzi, którzy na Biobizz mają ładne wyniki i nie wyrzucają 60% upraw do kosza. 

Spójrz prawdzie w oczy, ile upraw wyrzuciłeś ? Może rok udajesz Growera , a znawcę robisz jak po studiach. 

Bezpieczny schemat ? Ja eksperymentuje chłopcze i analizuje swoje błędy, zachowując przy tym rośliny. 

Nie nawozy stanowią problem, a sposób ich użytkowania. Jeśli tu się nie zgadzamy, to zacznij się uczyć od podstaw. 

Ty jedna jedyną uprawę wyjebałem i jak byś z chciał wiedzieć to uprawiam dwa lata i czego ty nie rozumiesz? Jak by wszystkie nawozy były tak samo wydajne to ludzie nie szukali by innych rozwiązań. A do tego że ty eksperymentujesz z uprawą no to najbardziej widać po twoich uprawach🤣🤣🤣🤣 tyle z twoich eksperymentów wyszło że masz syf w boxie i truskawki z pomidorami🤣🤣🤣🤣🤣

3 minuty temu, szczurek10 napisał(a):

Zobacz endriu używam cały czas root booster od bio bizz miałem w poprzedniej uprawie mam go i w tej i zobacz co dodatki od Ghe zrobiły z korzeniami w bio bizz można o tym pomarzyć 

IMG_6335.jpeg

I dodatkowo Ghe są tańsze od bio bizz 

On tego nie rozumie bo tam chyba jakieś ograniczenie umysłowe się wjebało 🤣🤣🤣👊

Edytowane przez Wesoły Ogród Aliena
  • Haha 3