Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

sklep i producent nasion marihuany seedbay

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

Dzień 24..

Parametry bez zmian, troszkę schodzę z wilgotności.. 26,5 st i 74%

Przestawienie roślin przyniosło pożądany efekt 🤩🥰 ładnie przybrały przez 4 dni.. 😁💪

Dzisiaj wszystkie oprócz tych młodszych dostały po 400 ml z calmagiem i grow..

Trochę ochlapnięte bo już chciały pić ale jutro się podniosą 🙂

Ładnie zareagowały i kolor powrócił, no może jedna jeszcze odrobinę ma leciutkie przebarwienia ale po dzisiejszym powinno już być ok.

W niedzielę robię LST głównych szczytów żeby nie dominowały, chociaż łodygi są już grube i będzie kabaret 🤭

Tylko patrzeć jak pojawią się preflowery 🤩 

Cal mag dostały 0,5 ml/L biogriw 3ml/L.

Zastanawiam się czy jutro nie zdjąć po kilka liści już 🤔 

Czy lepiej poczekać do LST i wtedy jeśli coś będzie zasłaniać?

Co sądzisz @kolober i @szczurek10

Po lst dam im jeden albo dwa dni spokoju i dołożę oświetlenia troszkę..a jak zaczną się robić kwiatostany dorzucę 🙂 

I bym zapomniał 🤭🤭🤭

Mutant w tej mniejszej donicy ma chyba dwa główne szczyty 😅

Ciekawe ile puści bocznych jak podrośnie 🤣

IMG_20260225_194555.jpg

IMG_20260225_194558.jpg

IMG_20260225_194601.jpg

IMG_20260225_194629.jpg

IMG_20260225_194632.jpg

IMG_20260225_194635.jpg

IMG_20260225_194640.jpg

IMG_20260225_194646.jpg

Edytowane przez Bestia_86
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Siemano mordeczko wędzona 😉 wiesz co zastanawia mnie to czy byś im nie pomógł jak te duże liście bez turgoru byś usunął dlatego że one i tak mają prawdopodobnie uszkodzone chloroplasty i roślina będzie starać się je utrzymać przy życiu. Będzie pompowała w nie soki a tak przekieruje je w nowe pędy ale tu lepiej niech wypowie się jakaś tęższa głowa od automatów. Ja w sezonach takie wycinam ale sezony to inna bajka 😉 

Edytowane przez kolober
Opublikowano
Godzinę temu, kolober napisał(a):

Siemano mordeczko wędzona 😉 wiesz co zastanawia mnie to czy byś im nie pomógł jak te duże liście bez turgoru byś usunął dlatego że one i tak mają prawdopodobnie uszkodzone chloroplasty i roślina będzie starać się je utrzymać przy życiu. Będzie pompowała w nie soki a tak przekieruje je w nowe pędy ale tu lepiej niech wypowie się jakaś tęższa głowa od automatów. Ja w sezonach takie wycinam ale sezony to inna bajka 😉 

Wezmę to pod uwagę i spróbujmy znaleźć tęższą 😊👊