Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

1 x Super Costa 365 |AF (THC)|, 1 x Gold Mery |AF (AKS)|, 1 x Speed Gorilla Glue |AF (AKS)|

Recommended Posts

Opublikowano

No to bedziemy walczyć teraz dalej. Potem walne jedynkę a na wiosne nowy box z nowa zabawką świecącą 😄 

Ale dalej nie rozumiem dlaczego jedna stoi tak jak powinna a reszta wystrzeliła 😐 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 17.10.2025 o 18:28, KushSensei napisał(a):

No to bedziemy walczyć teraz dalej. Potem walne jedynkę a na wiosne nowy box z nowa zabawką świecącą 😄 

Ale dalej nie rozumiem dlaczego jedna stoi tak jak powinna a reszta wystrzeliła 😐 

A ta jedna co stanęła to nie jest ta z przewagą Indici? A i pamiętaj że każda pestka to też loteria z fenotypem😅 może być taki że dwie rośliny tego samego gatunku a będą się prawie całkowicie różnic i jedna się wyciągnie bardziej a droga mniej😅 I sativa sama z siebie może podwoić rozmiary a do tego jeszcze jak będzie słabe światło,wysoka wilgotność i będą się pieły jak bambusy😉😁

Edytowane przez kolober
Opublikowano (edytowane)

No to kolego jest jeszcze coś takiego jak fenotyp i mimo tego iż dana roślina np.z przewagi 70% Indici ale fenotyp może mieć sativy i będzie się bardziej wyciągać, dłużej dojrzewać i tak dalej. I odwrotnie w przypadku shativy o fenotypie Indici 😅 A mało tego możesz mieć trzy rośliny tej samej odmiany a każda z nich będzie wyglądać inaczej i mało tego te pestki będą z tego samego krzaka 😅👍 Wiem dziwny jest ten świat 😅 

Edytowane przez kolober
Opublikowano (edytowane)

No wiec już wkurzony tym recznym kopiowaniem zdjec do schowka napisałem skrypt do automatycznego kopiowania z kart, niebawewm zamieszczę.

A roślinki znów przy lampie 😞 Połamałem znów i ponaginałem. Mam linki ale cos nie zmieniają się na zdjęcia gdy wklejam kilka..

large.DSC_0151.jpg.760f7523c334ae8a733a7
large.DSC_0150.jpg.1cfa282cd6827d8c7d469

large.DSC_0149.jpg.178907909b4e37ce5e889

large.DSC_0147.jpg.0d209bfe796e9e3e971e3

large.DSC_0146.jpg.76f2a089b6db168946528

large.DSC_0145.jpg.7cb8270948968080caffa

large.DSC_0148.jpg.3ff6f010b6e65a4018b77

Edytowane przez KushSensei