Skocz do zawartości
nasiona marihuany w sklepie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

1 x Super Costa 365 |AF (THC)|, 1 x Gold Mery |AF (AKS)|, 1 x Speed Gorilla Glue |AF (AKS)|

Recommended Posts

Opublikowano

No ja nie mam na tym żadnej regulacji wnetylacji ani nic. Temp skacze bo sama rura się nagrzewa i nagrzewnica wiec jak się wyłaczy to i tak potrafi dobić jeszcze parę stopni. Dziś to podregulowałem zobacze jakie będa min i max jutro. Ale dziś przez 4 godziny walnał mi cały zestaw na dniu jeszcze 1.5kWh wiec sporo to bierze chyba bede musiał to przenieść ale nie wiem gdzie 😕

Opublikowano

Tydzień 5! - 35 dni!

Zatem jesteśmy tu gdzie już jesteśmy w tydzien podwoiły swoją wielkość. Dobre serce przygarneło je do domku. Niestety skutkuje to dużą wilgotnością nawet 80% na szczęscie pochłaniacz wigloci daje radę i zbija do 50%.
Lampa 100%, wysokość od 12 cm do 22 cm. Temperatury od 18.5 C do 26 C. Wilgotność od dwóch dni ustabilizowana.

Skutkiem przeprowadzki został dołożony filter i w dolnych partiach zbiera się na sciankach bardzo dużo wilgoci, która dość mocno kondensuje.

Tym razem jest jedna mniej a i tak się nie mieszczą mam nadzieje, że nie wystrzelą tak do góry. A wy jak myślicie pójdą jeszcze w górę?
Czy to już czas na wycinkę? Nie chce teraz tego zawalić. Dolne partie zalesione i dość ciemno + ta nadmierna wilgotność.
Piscile dość widoczne i sporo preflowerów.

W skutek przeprowadzki uszkodziłem troszkę roślinkę jedną, poprzednie uszkodzenie się zagoiło. A urwałem dwa odrosty mniejsze i dwa główne ale wisiały jeszcze jeden jak na załaczonym zdjeciu się podniusł drugi gorzej ale też, ale pare liści ma oklapniętych. Dodatkowo zblokowało to wzrost odrostu na tej nodze.

Wzrost to #2 60 cm i #1 70 cm i #3 95 cm oczywiście je wyrównałem dlatego mają podobną wysokość na zdjęciach.

#all
large.all_1.jpg.ebab13de746c8fee6f33f6a1

large.1.1.jpg.05dad91657559acd4b0e626ed2

large.2.1.jpg.6daf81b5bee150264d0d360751

large.3.1.jpg.6988da2c597c6b59e45128edea

#front_top
large_top.jpg.adc5005bfffdb637c7cea272b4

#front_mid
large_mid.jpg.86adfa6fbd9893622b15a4bc1e

#front_bot
large_bot.jpg.998d526df7ab738d5de9098d51

Opublikowano

To wina mikro klimatu u ciebie w boxie już ci kiedyś wysyłałem przy tamtej uprawie prawdopodobna przyczynę takiego przyrostu roślin ale widocznie to olałeś i masz podobny efekt 😅

ale to nie jest jeszcze powiedziane że znów przerosną namiot 

Opublikowano

Nie no teraz przecież temp ustabilizowana a od paru dni nawet wilgotność te 18 to pikowo chwilowo z rana jak zimno. A 28 między innymi przez to, że osuszalem boxa, i dmuchał osuszacz ciepłe do środka. Tak mam teraz stabilne 25 mnie więcej. Jak znów przerosną to nie wiem podejrzewam że jest to za mały box poprostu ale nie rozumiem czemu innym zawsze takie małe lecą. Nie żebym narzekał bo to porządne ale nie na tym boxie. Brałem niskie odmiany poza tą jedną co 100 ma mieć. Ale mniejsza zrobiłem przycinkę jutro wrzucę jak wygląda po docince z dołu. Górę musicie doradzić.