-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Macky Kurwa jedna sherbet2 dostała woreczków pyłkowych i chyba lepiej ją usunąć co? -
Przez blackfenikslcs · Opublikowano
Siemka Dzisiaj Panny mają już 16 tygodni i jedna, ta niebieska poszła pod ścinkę. Pod mikroskopem widziałem że już ma bardzo ładne trichomy, a dodatkowo zaczynają od wilgotności z ziemi łapać topki pleśń, więc stwierdziłem że to idealna pora. Co do reszty to myślę żeby podlać nawozem póki jestem, a potem już samą wodą żeby wypłukać. Zastanawiam się co z tą CBD i najwyższą białą wdową. Czy je podlewać jeszcze nawozami, bo mają białe trichomy czy też samą wodą już i z czasem dojdą? Szczerze osobiście jestem za opcją podlewania tych dwóch nawozem jeszcze. Ile myślicie że im jeszcze zostało czasu? -
A Sensej na drugi raz też radzę pomyśleć o jakichś rurkach bo drewno będzie ci wilgoć wciągać i z czasem zacznie gnić i pleśń na nim też może się pojawić. Tak przynajmniej podpowiada logika. Dobrze piszę Macky? -
No pierwsze pół zdania mogło by to oznaczać 😁🤣 ale na szczęście nie o to chodziło 😁😉 -
Przez Macky · Opublikowano
Czytając ten post "banany" pomyślałem że zrobiły się hermafrodyty w wersji banany, ale przecież te rośliny dopiero co się wykluły z nasion 😂 więc to nie możliwe.
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts