Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Panowie, mam banalny, a zarazem drazniacy problem. mam box i tygodniowe roslinki. wilgotnosc ok 50/60 (waha sie), temperature ok 28.. i wszystko rosnie pieknie. Jest to moja pierwsza uprawa, i chce zeby wszystko bylo jak najlepiej. Szukam na forum informacji ile konkretnie lac wody i znajduje tylko ze ma byc mokra, ale nie bagno, zeby wciskac paluchy w ziemie itd itp, ale ja jako totalny amator nie wiem kiedy jest idealnie bo nigdy mnie to nie interesowalem sie zadnymi roslinkami. mam doniczki 24x24 i ok 20wys. mozecie okreslic mniej wiecej w 'ml' ile roslinka potrzebuje wody dziennie w tym stadium rozwoju? czy lac szklanke czy pol, czy moze wiecej?? dodam ze mam miernik do wilgotnosci ziemi (metalowy badyl z wykresem u gory ;p). jest na nim skala od 1 do 8. moze powinienem utrzymywac roslinka wilgoc np na 5 ? z gory dzieki. jestem ciut zmachany takze wybaczcie ze z prostego pytania zrobilem taki wywod ;p pokoj

• Replies 2 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

wnowej lampie sodowej jak mam to podlaczyc. jak jest kostka odchodzaca od calego urzadzenia (statecznik dlawnik itd.) i do niej podlaczone 3 kable: czerwony, zolty i niebieski. a od lampy z odblysnikiem odchodza kable niebieski zolty i brazowy to jak ktory do ktorego podlaczyc?? Pomocy! :D

Opublikowano
mam takie pytanko odnośnie lampy HPS 150W albo 100W

chodzi mi o to jak bardzo się grzeje tzn np. czy lampa 100W grzeje się tak samo jak np. 3 świetlówki po 24W ?

Na pewno bardziej się grzeje HPS od tych 3 świetlówek, nawet ten 100W.

i czy lampa HPS ,,piszczy,, albo buczy? bo słyszałem że jest mały odgłos

z góry dzięki za odp :)

Zależy od rodzaju (i wieku) układu zapłonowego. Ja bym to określił bardziej, że 'charczy' :D. Niektóre systemy charczą na starcie, inne z kolei jak się przegrzewają. Różnie była, jednak nie zakłóca to raczej pracy całości :)

Opublikowano

Konkretne pytanie; kiedy i czy należy zwalniać roślinkę z drutów,sznurków itd jeżeli przeszła już na FLO, po wcześniejszym treningu LST w czasie VEG??

Proszę o odp dośw. growerów.

:roll:

Opublikowano

Witam wszystkich.

Posiadam box o szerokości 40cm, głębokości 38cm i wysokości 84cm, oświetlają go 3 świetlówki: 24w, 18w i 15w. Są tam 4 rośliny blueberry F2, dwie mają około 2,5 tygodnia a pozostałe tydzień. Temperatura utrzymuje się w granicach 22-25 stopni. Czy te warunki są dobre? A jak nie to co zmienić?

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+