Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

Opublikowano

ziomek metoda prób i błedów . Bierz lampke taka zwyła komputerowa podłaczasz do sprzetu i krecisz , wciskach przeuswasz zapadki i ogarniesz co i jak na bank ! :) pozdrawiam !

• Replies 2 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Jaka odmiana do micro boxu? Box ma wymiary 15x21 i 45cm wysokosci, bedzie w obudowie glosnika a wiec zalezy mi bardzo aby to byla najmniej pachnaca odmiana.

Podsumowując: Musi to byc jakis automat, niska, i najlepiej bezzapachowa.. Oczywiscie zamontuje filtr.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki ziben na ostatniej fotce po lewej górze ww. co jej nie widać chocolope k po prawej górze ten top wysoki z tyłu to właśnie chocolope k.

Po lewej na dole spgxc99xsj i blueberry po prawej najbardziej się ociąga pozdrawiam :zmiazdzony:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

uszczelnij boxa, zmniejsz wentylacje w boxie, bo zapewne wyciagasz wilgotne powietrze powietrze z boxa lub wpychasz duzo suchego. Jak temeperatura dobra to zmniejszaj obroty lub zrob czasowy wlacznik wentylatora.

Opublikowano

uszczelniłem boxa, zakleiłem też dziury wlotowe, aby sprawdzić czy chodzi o szczelność, okazuje się, że teraz jestem w stanie utrzymać wilgotność na w miarę dobrym poziomie, ale obawiam się o cyrkulacje powietrza... Czy podłączenie wentylatora do słabszego zasilacza spowoduje zmniejszenie obrotów?

Opublikowano

jeżeli masz wentylator komputerowy to jeżeli ma mniejsze napięcie to będą mniejsze obroty, normalny komputerowy ma 12V ale będzie działał wolniej chyba min 7V poźniej już problemy. Ewentualnie możesz dodać wyłącznik dobowy ten analogowy i aby wentylator załączał się co 30min na 15min wtedy możesz zobaczyć jak będzie utrzymywana wilgotność.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+