Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

• Replies 2 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

a chcesz je przyspieszyć, czy spowolnić?

chcem przyspieszyc, tylko zrobiłem takie lst ze mikrusek z niej(ma sporo odrostow ale jeszcze malutkich) i chciał bym cos z niej wycagnac. jak zaczne lac na flo to juz raczej sporo nie urosnie???

Opublikowano

nie no urośnie urośnie. Jak będziesz lał na flo, to przysieszysz nieznacznie kwitnienie, jak dalej na grow, to możesz delikatnie opóźnić.

Nie bierz tego do konca dosłownie, bo różnice mogą być minimalne.

Opublikowano

Poezja po prostu Świetny trening, piękne zdrowe rośliny I o to chodzi!

P.S. Dziś jak wrócę z pracy również wrzucę kilka fotek moich pociech. Są strasznie silne, rosły przy -25oC w podstawkach pod donice był lód, a mimo to zaczęły kwitnąć i jak na te warunki wyglądają spoko hehe

Opublikowano

dosłownie morze zieleni;)

robiłes fim, czy tylko naginasz?

napisz proszę czy i jak zmienia się ph wody po przepuszczeniu przez osmozę.

Opublikowano

Hey, chce sie was poradzic ktore z tych nawozów co kupiłem beda dobre na flo i na wega? Zaznaczam ze nie mieszkam w pl i tutaj sa całkiem inne nawozy, no i nie ma tyle co w pl a szkoda.Kupiłem dzisiaj 3 na próbe wstawiam fotki i prosze o nakierowaniu mnie ktore na jaka faze wzrostu.

Substral to jedyny nawóz ktory znalazłem co jest w pl, zawiera:
NPK 6-2-4
N-6%
P-2,2%
K-4,1%
B-0,01%
Cu-0,005%
Fe-0,03%
Mn-0,01%
Mo-0,001%
Zn-0,002%

Opublikowano

Hey, chce sie was poradzic ktore z tych nawozów co kupiłem beda dobre na flo i na wega? Zaznaczam ze nie mieszkam w pl i tutaj sa całkiem inne nawozy, no i nie ma tyle co w pl a szkoda.Kupiłem dzisiaj 3 na próbe wstawiam fotki i prosze o nakierowaniu mnie ktore na jaka faze wzrostu.

Substral to jedyny nawóz ktory znalazłem co jest w pl, zawiera:

NPK 6-2-4

N-6%

P-2,2%

K-4,1%

B-0,01%

Cu-0,005%

Fe-0,03%

Mn-0,01%

Mo-0,001%

Zn-0,002%

substral na pewno na wega, maxi crop raczej na flo bo ma mało azotu, ten niebieski na wega bo ma w duzo azotu. ale niech ktos jeszcze sie wypowie nie chce wprowadzac w bład

Opublikowano

dobrze mowisz. Ale i tak bym wolal kupic przez allegro np. te podstawowe i sie dogadac z przesylka za granice : )

Tez o tym myslałem ale troche sie obawiam bo celnicy bardzo dochodza co to jest i po co itd. chyba ze wysle na inny adres jakiegos kolegi co nic nie ma w domu, bo obawiam sie ze mogli by zapukac pewnego dnia wiedzac co było w paczce, a tu na to sa uczuleni. Jeszcze pojezdze poszukam w innych sklepach moze cos akurat da mi sie trafic o czym piszecie na forum, dzieki zaa odpowiedz.pozdrawiam

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+