AligatorOzi Opublikowano 14 Lipca 2023 Autor Opublikowano 14 Lipca 2023 siemanko! jak zwykle przy ostatnim miesiącu grow muszę mieć pecha haha pan od gazu ogarnął ze musi sprawdzić dach który nikt nie sprawdzał od 5+lat a ze wejście na dach jest tam gdzie box… dziewczęta musiały wybrać się na spacer na pare godzin 😄 troche się posklejały, jeden bob trochę połamany ale nie odpadł wiec powinien się wyprostować, dziewczyny trochę wiedkie opadają… ale box złożony światło dane zaraz podleje i powinno wrócić do normy. woda na przemian z woda+ GS i raz na 2 tyg około Calmag. 6.5/6.6 ph lepsze zdjecia wstawie jak odżyją. pozdriawiam 4 Cytuj
Rysiu Opublikowano 18 Lipca 2023 Opublikowano 18 Lipca 2023 To mówisz trzeba było kitrać w worki 🙂 też miałem kiedyś podobną akcję. Tylko już gałęzie poucinane i wszystko w siatki chowałem i do kanapy 🙂 Potem jak wyciągnąłem to wszystko pozlepiane ze sobą 🙂 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 19 Lipca 2023 Autor Opublikowano 19 Lipca 2023 17 godzin temu, Rysiu napisał(a): To mówisz trzeba było kitrać w worki 🙂 też miałem kiedyś podobną akcję. Tylko już gałęzie poucinane i wszystko w siatki chowałem i do kanapy 🙂 Potem jak wyciągnąłem to wszystko pozlepiane ze sobą 🙂 Ja ostatnio ciagle mam takie przy końcówce kwitnienia -,- nie dadza spokoju hah tez posklejały mi się ale jakoś żyją, czekam na bursztyny i ścinka Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 24 Lipca 2023 Autor Opublikowano 24 Lipca 2023 Siemanko szybki up. Jesień nadchodzi. rosliny puchna, najmniejsza ma już bursztyny tak z 10/15% reszta powoli z 2/3%, wyglądają tak jakbym już miał je ścinać wiec poczekam jeszcze 2 tyg i kończymy :3 3 Cytuj
Rysiu Opublikowano 24 Lipca 2023 Opublikowano 24 Lipca 2023 Coraz bliżej końca 🙂 Dobrze idzie. 1 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 29 Lipca 2023 Autor Opublikowano 29 Lipca 2023 chujnia… pleśń na 2ch głównych bobach 😕 poszla kosa. 2 Cytuj
Rysiu Opublikowano 30 Lipca 2023 Opublikowano 30 Lipca 2023 Z pleśnią ciężko nieraz wygrać. Niby obserwujesz, wszystko wygląda ok aż tu nagle jakieś szare gówno widać w głównym topie. Rozrywasz go a tam w chuj tego szarego ścierwa. Jakby juz ze dwa tygodnie się tam gnieździło. Znam ten ból. Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 30 Lipca 2023 Autor Opublikowano 30 Lipca 2023 Mówi się trudno, ale mogłem się spodziewać tego bo boby wielkie soczyste wiec wilgotno poza tym noc na podwórku w worku tez mogą zrobić swoje… co najlepsze oglądam je każdego dnia a tu siemano niespodzianka… Cytuj
Recommended Posts