AligatorOzi Opublikowano 22 Maja 2023 Autor Opublikowano 22 Maja 2023 @Toksyna to początek tortur 😄 czasami podgryzam im łodygi 😄 haha I wydają się jakoś wytrzymywać batmix z biotabsem, widać ze trochę pełen brzuch ale jakoś się trzymają haha 😄 Cytuj
Esned Opublikowano 22 Maja 2023 Opublikowano 22 Maja 2023 @AligatorOzi co ty mówisz dziecia ? Ze co to za kwitki ?🤣 No No zielone jak malowana 🙂 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 22 Maja 2023 Autor Opublikowano 22 Maja 2023 (edytowane) @Esnedslonecznik bo tu popularne do sadzenia hahaha Edytowane 22 Maja 2023 przez AligatorOzi 1 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 26 Maja 2023 Autor Opublikowano 26 Maja 2023 Siemanko powoli przychodzi dzień sądu, wiec mam pytanko do was… sytuacja wyglada tak: Faworyt ma się bardzo dobrze i rozwija się pięknie ma pare szczytow i wszyskto wyrównane praktycznie. pozostale 2 jakoś się ociągają i są małe w porównaniu do faworytki. I teraz mysl… jedna z tych 2 można by było zostawić bo jakoś daje radę ale jakbym zostawił 2 to była by roznica za duża i większa zjadała by światło. Wiec: a- zostawić 3 i zobaczymy co będzie za 2 tyg b- 2 wywalić i zostawić jedna C- 2 zostawić ale to raczej będzie lipa ?? Zdjecia: 2 poboczne: i główna faworytka: i wszystko razem: no trochę je przytłacza… teza rowzniez taka ze poboczne zablokowały się z za duża żarcia, główna wyrosła wiec jej to nie przeszkadza… Biotabs + batmix i podlewana tylko woda 6.5ph tak dla przypomnienia. jestem ciekaw czy batmixa starczy na kwitnieniu, jeśli uda się cały grow na samej wodzie to będę w uj zadowolony 😄 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 26 Maja 2023 Autor Opublikowano 26 Maja 2023 Ogolnie to tez dodam ze miałbyc MainLining i w teori zrobiłem to tylko na 2 ale bez naciągania ich… wiec wybaczcie. Aczkowiek struktura głównej bohaterki jest przepiękna i bob na boba nie zachodzi… wiec już tak zostało 😄 ciekawi mnie efekt końcowy, myśle by główna przesadzić do większej, zostawić tylko ja, powycinać odrosty do dołu, dać wyrosnąć jej z 2/3 piętra do góry…w sensie z 10/15cm od pierwszego rzędu dołu głównej podstawy struktury i potem znów dać każdej po topie, odżyje… i nakarmiłam azotem jeśli trzeba by brzuch pełny na Bloom 12/12 jeb! w końcu mogą pospać! Pokazujemy piczki kwiatuszki! Ale poczekaj, oby kapryśna nie trafiła się i zaczęły jeszcze rosnąć w uj w górę i nóżki będą za wiedkie… szybciej kwitnienie? Czy liczyć ze mykosem utwardzimy je lub torturami sprawimy ze będą twardsze…. Czas pokaże 😄 w najgorszym wypadku którego oczekuje i dziwie się ze jeszcze… koncowki się nie pała… trochę palce wykręca i kolory mocne, ale widać ze jedna jakoś to lubi 😄 Cytuj
GreenPig Opublikowano 28 Maja 2023 Opublikowano 28 Maja 2023 Ja bym zostawil jedna. Ona już się fajnie rozrosła, jeszcze 2 - 3 tygodnie wega i masz pełny box. Jak zostawisz 3 to na pewno zbierzesz mniej niż z tej jednej. Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 28 Maja 2023 Autor Opublikowano 28 Maja 2023 @GreenPig tez tak mi głowa podpowiada. Trzeba będzie tak zrobic Cytuj
Toksyna Opublikowano 29 Maja 2023 Opublikowano 29 Maja 2023 Zostaw ta największą ma świetny wigor więc praca z nią To będzie czysta przyjemność. 1 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 1 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2023 Siemanko przelaczylem na 12/12 😄 Wybaczcie ale… małe jakoś odżyły i zrobiło mi się ich smutno i przełączyłem na Bloom 😄 ładnie boxa wypełnia i szkoda mi ziemi 😄 2 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 3 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2023 Wystrzeliwują do góry 😄 takie równe ze aż musiałem się pochwalić 😄 i przemeblowanie by mieściło się. 4 Cytuj
Recommended Posts