Esned Opublikowano 8 Maja 2023 Opublikowano 8 Maja 2023 Widać ze wracają do życia będzie dobrze 😅 a tabsy jak się aktywują to i kolorków nabiorą ładnie 🙂 1 Cytuj
Rysiu Opublikowano 8 Maja 2023 Opublikowano 8 Maja 2023 No trochę oberwały. Widać po kolorze. Ale pewnie odżyją. C się rymuje z ławka????? Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 9 Maja 2023 Autor Opublikowano 9 Maja 2023 (edytowane) Napewno, dajcie tydzień i zobaczycie jak ładnie się odbija już widzę postęp, u jednej najbardziej ale to później by widać różnice bylo 😄 albo sie spalą od biotabsa z batmixem 😄 kolega chce tak spróbować wiec będzie miał przykład czy warto hahaha 😄 @Rysiu Nie rymuje a kojarzy😈, mi z pestkami jeśli ma sie kojarzyć z roślina 😄 Edytowane 9 Maja 2023 przez AligatorOzi Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 11 Maja 2023 Autor Opublikowano 11 Maja 2023 Pany 😈 3dni różnicy, biotabsy zaczynaja się aktywować ^^ ogoliłem je od dołutrochę, za pare dni lece z topem. Jedna wyraźnie wygrywa, możliwe ze zostanie tylko ona i przeprowadzka w większa donice 1 Cytuj
Toksyna Opublikowano 11 Maja 2023 Opublikowano 11 Maja 2023 Ładnie się ruszyły teraz będzie tylko lepiej. A pozostałe na outa możesz wyrzucić jak chcesz jedna tylko zostawić 👍 Cytuj
Esned Opublikowano 12 Maja 2023 Opublikowano 12 Maja 2023 Ja bym zostawił 3 dał krótszego Wega siatkę i będzie się działo 😅 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 12 Maja 2023 Autor Opublikowano 12 Maja 2023 @Toksyna u mnie za dużo deszczu na out 😄 @Esned myslalem o tym, bo zwykle ciężko mi się pozbywać jak już rosną aczkolwiek marzy mi się jedna wielka 😄 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 18 Maja 2023 Autor Opublikowano 18 Maja 2023 Siemanko minal tydzień, panny wróciły do pełni zdrowia. Jedna jakoś coś wykręca ale zobaczymy co z niej będzie. pare dni temu zapodałem Fim niestety wciąż nie wychodzi haha wiec dziś poszedł fryzjer i toping. narazie nastawiam się na jedna ale zobaczymy co pozostałe pokażą 😄 Przed: po: 3 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 22 Maja 2023 Autor Opublikowano 22 Maja 2023 Tortur ciosy dalszy 😄 szybki up poleciały kolejne topy i piękny zdrowy liść 😄 1 1 Cytuj
Toksyna Opublikowano 22 Maja 2023 Opublikowano 22 Maja 2023 Ta jedna pięknie się rozrasta i widać że jest zdrowa i szczęśliwa mimo tych tortur. Cytuj
Recommended Posts