Toksyna Opublikowano 23 Lutego 2023 Autor Opublikowano 23 Lutego 2023 Dzień 28 Witam wszystkich. Ostatnio przesadziłem z podlewaniem i przez to wydają mi się małe jak na swój wiek. Co drugi dzień spryskuje je woda z CalMag. Ładnie się rozrosły na boki jeszcze parę dni i przełączam na flo. 3 Cytuj
Rysiu Opublikowano 23 Lutego 2023 Opublikowano 23 Lutego 2023 Ale równo idą. Bardzo ładnie to wygląda jak na razie 👍 Cytuj
Toksyna Opublikowano 2 Marca 2023 Autor Opublikowano 2 Marca 2023 Siema załoga. Dzień 35 Trzy dni temu oświetlenie przełączyłem na 11/13 i rosliny nabierają tempa i masy. Myślę że na weekend pokażą pierwsze włoski i zacznę liczyć flo. Wtedy też zrobię im fryzjera żeby doświetlić wszystkie odrosty. Dalej lecą na samej wodzie. I w powietrzu czuć już delikatna slodko-cytrusowa woń 1 1 Cytuj
GreenPig Opublikowano 2 Marca 2023 Opublikowano 2 Marca 2023 (edytowane) Jest bardzo fajnie. Wszystkie ladny kolorek maja. Widac fachowa reke growega 🙂 Oby tak dalej, powodzenia! ✌ P.S. Nie myslales lepiej wrzucic jedna rosline i troche dluzej Wega zrobic? Edytowane 2 Marca 2023 przez GreenPig Cytuj
Toksyna Opublikowano 2 Marca 2023 Autor Opublikowano 2 Marca 2023 Dzięki @GreenPig😉 Nie mam tyle cierpliwości żeby takiego dlugiego wega robić. I poza tym chce miec też chociaż dwie odmiany żeby ciagle nie palic tego samego tematu. Cytuj
Rysiu Opublikowano 2 Marca 2023 Opublikowano 2 Marca 2023 Bardzo zajebiście to wygląda jak na razie. Zero przebarwień, niedoborów. Idą jak złoto. Oby tak dalej. Cytuj
Toksyna Opublikowano 4 Marca 2023 Autor Opublikowano 4 Marca 2023 Trochę mnie dziś poniosło i poznecalem się nad moimi roślinkami ale myślę że wyjdzie im to na dobre. 2 Cytuj
GreenPig Opublikowano 4 Marca 2023 Opublikowano 4 Marca 2023 Odważnie z nimi poleciałeś. Zobaczymy jak będą się rozwijać. Cytuj
Rysiu Opublikowano 4 Marca 2023 Opublikowano 4 Marca 2023 (edytowane) Ja pierdziele. Gruby fryzjer tutaj zawitał. Edytowane 4 Marca 2023 przez Rysiu Cytuj
Toksyna Opublikowano 9 Marca 2023 Autor Opublikowano 9 Marca 2023 (edytowane) Dzień 42 1 dzień Flo Siema wszystkim Roślinki po treningu ładnie się ogarnęły dolne odrosty bardzo dobrze się rozwijają i zobaczymy jaki będzie efekt końcowy. Pojawiły sie pierwsze włoski wiec od dzis liczymy flo. Wczoraj dostaly po 1 ml/l Pure Zym CalMag i Power Roots. Lampa poszła trochę wyżej i moc ustawiłem na 75%. Myslicie ze dobrze to wygląda po tym dość makabrycznym treningu? Pebbles Forbiden Berry Edytowane 9 Marca 2023 przez Toksyna 2 Cytuj
Recommended Posts