Ten booster od TA Terra Aquatica GHE pro organic aktywator jest petarda 👍 💪 przynajmniej moje krzaki świetnie reagują po jego podaniu. Już na drugi dzień widać wysyp nowych trichomów a po dwóch tygodniach topy wyglądają jak by ktoś je pudrem posypał 😉🔥
Dzień 55..
Parametry bez większych zmian, schodzę tak jak mówiłem z wilgotności w kierunku 40% żeby nie kusić plechy 🤭
Jak widać, zaczynają nabierać masy..👌💪 Są coraz większe.
Pojedyńcze liście zmieniają kolor ale to z racji zaawansowanego kwitnienia więc na spokojnie 😊
Nawozy jak na foto. Bio Grow pół dawki i będę schodził niżej żeby zmniejszyć azot..
Cal mag leci przy każdym..
Miłego dnia 🙂
Elo👊 kumpel nie chce ci się wypierdalać w uprawie ale tu faktycznie coś jest nie tak. Teraz to będzie 38 dzień tak? I to są automaty i jeszcze nie mają stretcha? To powiem ci tyle że to jest nie realne żeby ona doszła w 65dni!!! Ja w tej chwili mam w namiocie też auto które dochodzą w 60-65 dni i dzisiaj ma 18dzien a wczoraj już pokazały się pierwsze preflowery. Tu coś się odjebało i nie wyjdzie ci ta uprawa i to już widać. One nawet odrostów bocznych nie mają i prawdopodobnie lekko je zagłodziłeś albo nie pobierały właściwie pokarmu.
Recommended Posts