Toksyna Opublikowano 16 Listopada 2022 Autor Opublikowano 16 Listopada 2022 @Rysiu mało przyjemny ten zapach jest🤪 ale za to Chocolate Haze bardzo przypadł mi do gustu. Nie czuć ziółka tylko sama slodycz. Cytuj
Toksyna Opublikowano 23 Listopada 2022 Autor Opublikowano 23 Listopada 2022 Witam ponownie czas na małą aktualizacje. Był robiony delikatny fryzjer parę dni temu. Rodliny dostają nawóz naprzemian z wodą. Jesteśmy już na półmetku kwitnienia kosa będzie pewnie w okolicach świąt. Reszta na zdjęciach. 4 Cytuj
GreenPig Opublikowano 23 Listopada 2022 Opublikowano 23 Listopada 2022 Jest bardzo fajnie 😁 Zawsze czekam na update od Ciebie, bo jesteś troszke szybciej niż moje maleństwa i tak sobie porównuje jak moje będą wyglądać za jakiś czas. Też niby mam ścinkę jakoś po świętach, bo moje to fasty. Powodzenia przyjacielu 👍😁 1 Cytuj
Toksyna Opublikowano 30 Listopada 2022 Autor Opublikowano 30 Listopada 2022 Siema wszystkim w 6 tygodniu flo. Roślinki po malutku budują kwiaty nie wiele się dzieje. To prawdopodobnie będzie odtatni tydzień gdzie używam nawozów później sama woda. Rosliny pokazują ciągle jakieś braki ale myślę że pod koniec flo będą piękne jesienne kolory. 3 1 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 30 Listopada 2022 Opublikowano 30 Listopada 2022 Piękne Potrzymaj jeszcze, za dużo białych włosków, aż szkoda nie pozwolić im w pełni dojrzeć :3 a wgl to powiedz-patrzyłeś przez lupę? Co się u nich dzieje? Jakie kolorki?;D Cytuj
Toksyna Opublikowano 1 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2022 Godzinę temu, AligatorOzi napisał: Piękne Potrzymaj jeszcze, za dużo białych włosków, aż szkoda nie pozwolić im w pełni dojrzeć :3 a wgl to powiedz-patrzyłeś przez lupę? Co się u nich dzieje? Jakie kolorki?;D Na pierwszym zdjęciu po zbliżeniu można dojrzeć na liściach przytopowych bursztyn. Na dniach kupuje lupę i będę obserwował jak to się ma na kwiatach. Planuję trzymać do 10 tygodnia flo ale wygląda na to że Kali Dog może szybciej zakończyć swój żywot. Cytuj
Toksyna Opublikowano 7 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2022 Siema Wygląda na to że przygoda skończy się szybciej niz myślałem. Nastawiny byłem na 10 tygodni flo a będą gotowe po 8 tygodniach. Sami oceńcie czy ciąć za parę dni? 2 1 Cytuj
Rysiu Opublikowano 7 Grudnia 2022 Opublikowano 7 Grudnia 2022 No ładnie cukrem się obsypały 🙂 Wyglądają na gotowe 🙂 1 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 7 Grudnia 2022 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Ja bym poczekał aż wyjedzą z lisci ale jak bursztynów za dużo to tnij 😄 1 Cytuj
Recommended Posts