AligatorOzi Opublikowano 11 Października 2022 Opublikowano 11 Października 2022 Masz tam nawilżacz pow? Zobacz może czy na te robactwo działa odstraszająco ale nie bd szkodzić roskom, i trochę tego wlać tam? Czy już takie tereny i walka pozostanie?:D 1 Cytuj
Pablo Opublikowano 11 Października 2022 Autor Opublikowano 11 Października 2022 Nawilżacza chyba nie mam, albo nie wiem o tym ze gdzieś jest 😅 rośliny musza podrosnąć i być na tyle odżywione By przetrwały transport. Później wszystko wycinam albo zostawiam 9 szt. na kwiatki. edit: Tutaj 10 min od oceanu wilgotność mam przeważnie wysoka, pod ręka mam tylko osuszacz. 1 Cytuj
MrSmokeWeed Opublikowano 15 Października 2022 Opublikowano 15 Października 2022 Elegancko Kiedyś jak będzie więcej czasu i miejsca to też muszę w końcu zrobić jakiś projekcik ze swoimi klonami jakieś mocne geny z F1 coś najlepiej. Z czego są te klony? Pozdro Cytuj
Pablo Opublikowano 15 Października 2022 Autor Opublikowano 15 Października 2022 Nie rób z feminizowanych tylko z regularnych. Tutaj niektóre rosliny maja w huj lat, genetyka z całego świata, dużo Ameryki. Co dokładnie to nie będę zdradzał, ale coś około 100 różnych genów 🪴 Cytuj
MrSmokeWeed Opublikowano 15 Października 2022 Opublikowano 15 Października 2022 Spoko jak się kiedyś zabiorę za temat to go porządnie przewałkuję co i jak najlepiej. Kiedyś widziałem projekt z White Widow w wersji regularnej od DP z klonami i zajebiście tam wszystko wyszło więc pewnie też coś tak będę kombinował ale to kiedyś, jeszcze polatam troche na femkach bo jest też w czym wybierać Cytuj
Pablo Opublikowano 25 Października 2022 Autor Opublikowano 25 Października 2022 walka trwa 😁 1 1 Cytuj
Pablo Opublikowano 8 Listopada 2022 Autor Opublikowano 8 Listopada 2022 Został im jeszcze niecały tydzień i tnę z nich klony. Planuje 14 pobrać tak by do 16 wszystkie już były w jiffy… w następnym odcinku: pobranie 3 klonów i spakowanie do transportu bez ukorzeniania. 1 Cytuj
Pablo Opublikowano 8 Listopada 2022 Autor Opublikowano 8 Listopada 2022 Zagadka 😉 Dlaczego rośliny męskie trzymam oddzielnie skoro wszystko i tak jest na wegetacji ? 😁 Cytuj
Goku Opublikowano 8 Listopada 2022 Opublikowano 8 Listopada 2022 Żeby nie pomyleć? Lepsiejsza przejrzystość. No weś nie trzymaj nas albo mnie w ciekawośći.? Cytuj
Rysiu Opublikowano 8 Listopada 2022 Opublikowano 8 Listopada 2022 Ja myślałem, że to już są klony. W ogóle strasznie zróżnicowane jeżeli chodzi o kształt i stopień rozrostu. To tyle różnych odmian czy jak? Cytuj
Recommended Posts