Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Walczę z niedoborami, jednocześnie nie chce przesadzić z EC 

Kupiłem sól epsom, podałem właśnie i nie wiem ehh. Moje roślinki wymagają najwidoczniej więcej papu niż tabelki przewidują. Boję się jednak nadmiaru. Jakieś sugestie??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dokup sobie przy nastepnym grow Cannazym i Terre flores . U mnie z kazdym grow coraz lepiej to wychodzi ale nie oszczedzam na nawozach . Jak juz kupowac to zestaw 🙂 zdjecia moje tez wygladaja na jasniejsze w swietle Lampy LED . Jak robie fotke przy zgasoznym to wszystko ladnie wychodzi ciemne 

1A0D10A9-9329-4961-9A6E-799539846B30.jpeg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie zawsze niedobór oznacza aby lać więcej, czasami blokujesz rośliny jakimś składnikiem... Ja bym przez dwa tygodnie dawał samą wodę (jeżeli nie masz cannazym itd.)

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Mam zestaw.

Za dużo lałem i lampa za mocna. Zmniejszyłem dawki, lampe przyciemniłem i poprawilo

Następnym razem będzie Si 😅

Opublikowano

Nie będę winy za moje braki wiedzy zrzucać na producenta nawozów.

Ale jak się skończą, nie wykluczone, że dla odmiany kupię zestaw od Canna

Opublikowano

Mi się wydaje ze jeśli już 3+ na tych nawozach robiles grow i za każdym razem ten sam problem lecz w mniejszym stopniu to jednak wina może być nawozow. Jak z Dutchpro zmieniłem na Biobizz lub biotabsy to dopiero zauważyłem różnice, tak samo jak pestki nie z promocji tylko prosto od twórcy.

sprobuj innych metod i medium jakiego używasz a zdziwisz się 😄

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+