Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

LED 110 W // 60x60x170 // 3x Fat Banana Automatic, 1x Royal Gorilla Automatic

camele

Recommended Posts

Wilgoć max 50% na flo to podstawa żeby nie mieć plechy... częsty oprysk też robi swoje.

Można było się ratować fryzjerką albo pochłaniaczem(którego nigdy nie potrzebowałem używać) lub też lepszym wentylatorem mieszającym(25w z regulacją obrotów robi swoje)

Szkoda, że nie potrzymasz dłużej. Znam ten ból bo byłem w podobnej sytuacji. Ale udało mi się ukryć dziewczyny ;D

Edytowane przez ichikaru

Ciekawe jak admin waszej stronki zareaguje na przeszkadzajacy spam na forach... Obiecuje, ze takowego maila do Royal Queen Seeds wysle, aby osoba odpowiedzialna za SEO miala przejebane.

26.02 - Jeden z Fat Bananow skonczyl swoj zywot dajac wynik 120g mokrego. Jeden Fat Banan i Royal Gorilla wydaja sie byc juz tez gotowe, pozostal jescze drugi Fat Banana ktory ma same przezroczyste trichormy i wydaje sie chciec jeszcze rosnac i puchnac.

01.02 Royal Gorilla konczy swoj zywot. Nie zwazylem mokrego, dam znac ile wyjdzie suchego.

1x Fat Banana - 25G Suchego

1x Royal Gorilla - 20g Suchego

W boksie jeszcze jeden fat banana, a drugi sie juz suszy.

Edytowane przez CelMarzeniaAtakZycie
  • Like 1

7 godzin temu, ichikaru napisał:

Właśnie szkoda.

Kulminacyjny moment bez uwiecznienia 😄

Ja zawsze pokazuje to co mi wyszło nawet jak ch*jowe ;D

Przepraszam coś mi tu nie gra  czyja to jest relacja ?🐈 spoko spoko gra gitara...

Edytowane przez Sweter

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+