ichikaru Opublikowano 8 Lutego 2021 Autor Opublikowano 8 Lutego 2021 Dziewczynki rosną jak na drożdżach ;D Początek 7 tygodnia (2 tydzień kwitnienia). 1
Gość Opublikowano 8 Lutego 2021 Opublikowano 8 Lutego 2021 57 minut temu, ichikaru napisał: 2 tydzień kwitnienia nie widać włosków? w tym czasie powinny już być kwiaty zawiązane
ichikaru Opublikowano 8 Lutego 2021 Autor Opublikowano 8 Lutego 2021 2 minuty temu, Cannabear napisał: nie widać włosków? w tym czasie powinny już być kwiaty zawiązane Widać na każdej 🙂 Kwiaty dopiero zaczynają się budować. Za jakieś 2 tygodnie powinno być już widać zalążki topów. Tydzień temu pojawiło się tylko kilka preflowerów na głównych szczytach(zdj wyżej). W tym tygodniu już są na każdym odroście i powoli robią się jeżyki 😄 2
ichikaru Opublikowano 8 Lutego 2021 Autor Opublikowano 8 Lutego 2021 3 minuty temu, CelMarzeniaAtakZycie napisał: U mnie 7 tydzien wygladal tak 🙂 No i elegancko ;D Moja jeszcze ma czas. dopiero 8 dzień flo xD Do tego nie wiem co to za gatunek więc wiele rzeczy, może się po drodze jeszcze popsuć ;D 1
camele Opublikowano 8 Lutego 2021 Opublikowano 8 Lutego 2021 53 minuty temu, ichikaru napisał: No i elegancko ;D Moja jeszcze ma czas. dopiero 8 dzień flo xD Do tego nie wiem co to za gatunek więc wiele rzeczy, może się po drodze jeszcze popsuć ;D Tak z ciekawosci - czemu nie wziales znowu Royal Gorilla? W mojej opinii najlepsza odmiana jaka sadzilem 😄 I chyba nastepny grow u mnie to 4x gorilla 1
ichikaru Opublikowano 8 Lutego 2021 Autor Opublikowano 8 Lutego 2021 10 godzin temu, CelMarzeniaAtakZycie napisał: Tak z ciekawosci - czemu nie wziales znowu Royal Gorilla? W mojej opinii najlepsza odmiana jaka sadzilem 😄 I chyba nastepny grow u mnie to 4x gorilla Powodów było kilka. Ostatnio z kasą u mnie się nie przelewa i nawet ziarna to dla mnie wydatek. Chciałem także spróbować w końcu z normalnymi. Cały czas jadę te automaty. Szybko dochodzą ale prądu zużyjesz 2 x tyle. Przy okazji jest też mniejszy hałas na dzień. Nasionka znajdy (z jaranka z coffa). Przyjaciel dał mi je już jakiś czas temu i czekały aż do tej chwili 🙂 Podobno wypadły z AK47. Było też jedno z innego jaranka(nie wiem jakiego ale to chyba to co odpadło na starcie). Gorilla auto spoko. ale teraz będę sadzić 2x Royal gorilla ale nie auto. Ponoć ma jeszcze większą moc 1
ichikaru Opublikowano 16 Lutego 2021 Autor Opublikowano 16 Lutego 2021 8 tydzień (3 tydzień flo) Już budują się kwiaty więc z następnym podlaniem leci pierwsza dawka Topmax. 2
Gość Opublikowano 16 Lutego 2021 Opublikowano 16 Lutego 2021 Coś mało tych włochów jak na trzeci tydzień flo ?
ichikaru Opublikowano 16 Lutego 2021 Autor Opublikowano 16 Lutego 2021 (edytowane) 23 godziny temu, Cannabear napisał: Coś mało tych włochów jak na trzeci tydzień flo ? Porównywałem do swoich auto na tym etapie flo i wyglądało podobnie 😜 Jedynie Easy bud miał już rozbudowane topy. Przykład Gorilla auto w 26 dniu kwitnienia a moje dopiero 16-17 ;D Więc myślę, że spokojnie mają czas. Ogólnie gatunki typu inica kwitną bardzo szybo zwłaszcza auto a ja mam znajdy i od początku prawie 12/12 więc nic dziwnego że małe i wolno kwitną. Edytowane 17 Lutego 2021 przez ichikaru 2 4
Recommended Posts