Esned Opublikowano 18 Października 2020 Autor Opublikowano 18 Października 2020 @zgREDex glueberry og są już po kolejnym topingu idą najszybciej boje się ze te 2 mniejsze się nie wyrobią i małe będą 🤷🏼♂️ Są już po jednym topingu ale chial bym jeszcze jeden zrobić i tydzień Poczekać potem dać na flo 🤷🏼♂️
zgREDex Opublikowano 18 Października 2020 Opublikowano 18 Października 2020 @Esned ja bym doswielil te dwa mniejsze większą ilością lumnow i jeżeli masz możliwość dać im trochę czasu na dogonienie parki Glueberry. U mnie Royal Critical jest dwu krotnie mniejszy.. Ale dostał osobny room (szafka z ledem) i wale mu 24/4. Zaczął doganiać pozostałe.. Tylko że ja mam automaty.
Esned Opublikowano 19 Października 2020 Autor Opublikowano 19 Października 2020 @zgREDex myślałem nad jeszcze jednym topingiem tych 2 mniejszych i wtedy tydzień i ocenie co robimy dalej one jeszcze na górę siatkę dostaną by wszytko dokładnie porozkladac zbyt blisko by nie były 😅( i tak będą 🤣🤣😂) one moja wystarczająco światła tylko są jak by tydzień do tylu 🤷🏼♂️
zgREDex Opublikowano 22 Października 2020 Opublikowano 22 Października 2020 (edytowane) @Esned W dniu 19.10.2020 o 15:59, Esned napisał: @zgREDex myślałem nad jeszcze jednym topingiem tych 2 mniejszych i wtedy tydzień i ocenie co robimy dalej one jeszcze na górę siatkę dostaną by wszytko dokładnie porozkladac zbyt blisko by nie były 😅( i tak będą 🤣🤣😂) one moja wystarczająco światła tylko są jak by tydzień do tylu 🤷🏼♂️ U takiego starego wyjadacza konserw turystycznych ✌️✌️😉 jestem pewien że lumenów jest wystarczająco.. I to jest to. Zwiększ ilość lumeny albo Fotoperiod.. Daj im bodziec do stymulacji, wzrostu, podziału komorek. Fotosynteza niech az rozkur### liscie hehehe Rozkręć metabolizm niech zapierd###. Jeżeli to w genach tkwi problem powinny zaskoczyć pobudzone Edytowane 22 Października 2020 przez zgREDex
Esned Opublikowano 25 Października 2020 Autor Opublikowano 25 Października 2020 Koniec 4 tygodnia zaczynamy 5 (1) Glueberry O.G.® 2x Dutsch Passion (2) Franco's Lemon Cheese 2x greenhouseseeds (3) O.G Kush Humbolt Sends (4) LIBERTY HAZE Barney Farm (1) strasznie szybciutko rośnie panowie i panie potrZebuje waszego doświadczenia na jakiej wysokości mniej więcej zamontować ta siatkę by w miarę mniejsze nadgonily ? Na mniejszych był toping i już lat nie robię puszczę je wolno do siatki 😉 1 3
Medicaluser Opublikowano 25 Października 2020 Opublikowano 25 Października 2020 Elo ładnie je trenujesz ciekawe jak ci wyjdzie Franco's Lemon Cheese i czy warto posadzić ciekawy wybór odmian pozdrawiam bede zaglądać .
Esned Opublikowano 1 Listopada 2020 Autor Opublikowano 1 Listopada 2020 Koniec 5 tygodnia zaczynamy 6 (1) Glueberry O.G.® 2x Dutsch Passion (2) Franco's Lemon Cheese 2x greenhouseseeds (3) O.G Kush Humbolt Sends (4) LIBERTY HAZE Barney Farm Dzisiaj trochę się działo panie dostały siatkę małe ze jeszcze tydzień i przełączyć na flo co o tym myślcie ? 😉 (3) O.G Kush Humbolt Sends Chyba zamiast topingu na szczycie wyszedł mi Fim bardzo udany 5 szczytów wyrosło 😅 jak myślcie dać siatkę niżej czy jest ok ? Chce przełączyć teraz w piątek na flo 😉 1 1
Pomidorek Opublikowano 1 Listopada 2020 Opublikowano 1 Listopada 2020 Ładnie Ci to wyszło... Ja bym poczekał z tydzień i wtedy przełączył... ale nie znam też tych odmian więc może już czas?;) 1
Esned Opublikowano 3 Listopada 2020 Autor Opublikowano 3 Listopada 2020 A wiec dzisiaj przełączonego na 12/12 zaczynamy 2 etap zabawy ten fajniejszy 😂 @Pomidorek miałeś racje czas już na nie 🙂 pare dni dłużej i mógł by być problem z pomieszczeniem 🤷♂️ a tak pare zdjęć dla poglądu 1 1
zgREDex Opublikowano 4 Listopada 2020 Opublikowano 4 Listopada 2020 Ku### @Esned zajebiscie to wyglada 👌siateczka magnifique, z kad ja przytargales? Zarzucilbym taka do siebie siatke... to bys nierozroznil boxow 🤣🤣🤣 a ja sie pierd###, teraz u siebie "ukladam" ciagle wiatraki zeby paki mialy dosc swiatla.. ..jedziesz ziom z tym projektem, pamietam twojego piereszego fotogrowa a teraz..szaman kur## 😉🤘🤙👍..z fartem, nie pierdo### sie w tancu, je##c czarne psy i do przodu...auuuuuu🤣🤣🤣 1
Recommended Posts