Virandell Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2020 2 minutes ago, Goku said: Wygląda zdrowo . Kibicuję i strzelam na koniec będzie 200+ Chcialbym ale jeszcze nie ta liga 😄 planuje z 28 dni wega I 2x topping + lst ale jeszcze zobaczymy
Goku Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 2 razy topping powiadasz . Z tym planem długości wega to tak na sztywno? 28dni i zmiana.fp Ja bym czekał na zapełnienie przestrzeni .żeby jak najwięcej wycisnąć . 1
Virandell Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Just now, Goku said: 2 razy topping powiadasz . Z tym planem długości wega to tak na sztywno? 28dni i zmiana.fp Ja bym czekał na zapełnienie przestrzeni .żeby jak najwięcej wycisnąć . Nie sztywno ale planuje w 14 dniu topping poczekac 7 dni nastepny topping to by tak wyszlo kolo 28~ dnia zeby mozna bylo przelaczyc wkazdym razie zabardzo mi sie nie spieszy tym razem poczekamy zobaczymy 🙂
Virandell Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) Dzien 7 Musze sie ogarnac z tymi updatami 😄 Roslinki zostaly dzisiaj przesadone do docelowych 11l doniczek z biobizz light mix + 4 lyzki kelp meal 1 lyzka slodu 1/4 lyzeczki kwasu fulwowego I 1/8 kwasu huminowego I podlane herbatka kompostowe niech se teraz rosna Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez Virandell 3
Virandell Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) Dzien 12 Siemano nic ciekawego sie nie dzieje oprocz powolnego wzrostu roslinek dalem lampe na 150w I wisi na ok metrze do tego zmienilem mieszak I chyba wkoncu im sie poprawilo przez ostatnie 2 dni takze miejmy nadzieje ze jeszcze odbija, wczoraj byly podlane woda z silica Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez Virandell
bortek Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Wjebales je od poczatku w duze donice i marudzisz ze za wolny wzrost, kombinujesz do tego jak sie da. Rosliny zdrowe rosna tak jak maja rosnac. Daj im rosnac i tyle rozwina korzen i beda zapierdalac a co fo tych twoich dodatkow czy to na maksa organiczne to i tak bym im nie pchal nic poki co w ziemi maja to co trzeba no może tylko mykoryze. 3
Virandell Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Just now, bortek said: Wjebales je od poczatku w duze donice i marudzisz ze za wolny wzrost, kombinujesz do tego jak sie da. Rosliny zdrowe rosna tak jak maja rosnac. Daj im rosnac i tyle rozwina korzen i beda zapierdalac a co fo tych twoich dodatkow czy to na maksa organiczne to i tak bym im nie pchal nic poki co w ziemi maja to co trzeba no może tylko mykoryze. W pierwszym gro dawalem wtym samym dniu I byla gitara. Jak mowisz ze dobrze rosna to zostawiam I juz nie kombinuje 👍
Goku Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) Ja daję myko po 14 dniach. Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez Goku
Virandell Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2020 39 minutes ago, Goku said: Ja daję myko po 14 dniach. Mikroryze wymieszalem z ziemia I dalem w dolek jak przesadzalem roslinki
Virandell Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Dzien 17 Planty startuja za Jakies 2dni mysle ze poleci topping do tego gotuje sie herbatka ewc z alfalfa I kelp mealem. Kupilem nowy mieszak cichutki jak cholera a krzakami Miata we wszystkie strony to powinny byc zadowolone teraz 🙂
Recommended Posts