Endrju Grower Opublikowano 13 Października 2019 Opublikowano 13 Października 2019 Nazwa : Strawberry gum | zamnesia Rodzaj i moc lamp: marshydro 240w Fotoperiod : 12/12 Growbox: 40/40/160 Podłoże : 100% coco Nawozy: terra canna Wentylacja: Black orchid axial flo 100 Dodatkowe informacje: bimbrownia co2 Siemanko siemanko Zaczynam mój pierwszy GL i praktycznie pierwszy grow także uwagi mile widziane. Odpalam z opóźnieniem bo panienka już na flo od 5 dni . W sumie to już 6 tydzień zycia mojej roślinki. Miałem lekkie problemy koło czwartego tygodnia ale już jest wszystko w porządku Wstawię też parę zdjęć z początku 1
ichikaru Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 Nooo. Koledze też pięknie rośnie 😄 Następną hodowlę sadzę 2x auto royal jack i także siateczkę zakładam. Trochę przesadziłem i teraz mam dżungle, widziałeś ;D Ja dozownika CO2 nie mam ale planowałem. Jednak najwyraźniej moja obecność i chomika w zupełności im wystarczy hehe Moja najmłodsza też jest po przejściach bo przesadzana i zahamowała na parę dni. Ale wystrzeliła tak samo jak Twoja ;D Jednak u Ciebie było widzę trochę gorzej. Z fartem 1
Endrju Grower Opublikowano 15 Października 2019 Autor Opublikowano 15 Października 2019 Dozownik co2 możesz w całkiem prosty sposób zrobic wystarczy dwie butelki woda cukier i drożdże No u mnie to całkiem kiepsko wyglądało ale to przez to ze lecę na samym kokosie i brakowało jakiś składników ale na szczęście się uspokoiło 😁 A z siatka właśnie nie wiem czy to dobry pomysł bo już jest u mnie pokrepowana dość dużo i czekam aż się ktos wypowie tutaj na ten temat Moja bimbrownia 1
ichikaru Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 Ładne laboratorium 😄 Chyba podwędzę Ci pomysł ;D Tak właśnie się domyślałem, że chodziło o odżywianie. Znalazłem gdzieś na forum taką tabelkę. Może Ci się przyda. 1
Endrju Grower Opublikowano 15 Października 2019 Autor Opublikowano 15 Października 2019 Hah ta tabelkę to juz chyba na pamięć znam 😂 ale dzięki
Endrju Grower Opublikowano 17 Października 2019 Autor Opublikowano 17 Października 2019 Mały up Golić czy nie Golć ktoś podpowie?
maurycy Opublikowano 17 Października 2019 Opublikowano 17 Października 2019 pokaż spod siatki jak wyglada
maurycy Opublikowano 17 Października 2019 Opublikowano 17 Października 2019 trochę spore te oczka możesz dać siatkę trochę niżej (piętro może trochę więcej) tak żebyś był w stanie coś pod tą siatka jeszcze zrobić rozłożyć jak najbardziej poczekać że trzy dni wybrać co najlepiej rokuje i przewietrzyć pod siatka 1
Recommended Posts