zgREDex Opublikowano 26 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2019 dobra skminilem o co come on. Złamać ale nie przerwać łodygi... myślę ze zgniote w kilku miejscach poczym wygne ja w kilku miejscach pod kątem 90°..powinno pomóc nieco w szybszej rekonwalescencji. Dzieki @Goku
zgREDex Opublikowano 28 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2019 (edytowane) Dzien 80/60 "flo". Z tego Purpla nic nie bedzie...jedynie na maslo mozna go dodać. Dzis zacząłem rozbierać boxa.. gruntowne czyszczenie, przegląd stanu sprzętu.. powoli powstaje lista rzeczy potrzebnych do następnego growa. W niedzielę jak sie nic nie zmieni..to game over. Edytowane 28 Grudnia 2019 przez zgREDex
zgREDex Opublikowano 28 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2019 A tu grube na grubo hahah ..tak jak tygryski lubią najbardziej..bletka pelna smakołykow. wierzch obsypany kiffem rudych na bogato niespodzianka z kiffu i palonka yeaaaa..good shit 2
zgREDex Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2019 Siema Purple jutro do kasacji. Nic go nie rusza. Po ok.2 tygodniach curingu: temp.20°C/ 50% wilgotności sytuacja jest taka.. Amnesia XXL 10/10 ...no kozaka besztanko...jasna zieleń pokryta białym meszkiem,zapach starego dobrego squna,smak cytryna z sosna,moc- kilku odpadło przy pierwszym lolku..kazdy wychwala walory.. mistrzostwo. Topy po ściśnięciu kruszą sie pieknie. Z małego topa wychodzi x2..x3 staffu po zmieleniu.. pelny mlynek u kiffu dużo się obsypuje do komory. Royal Creamatic..4/10.Mega zawód.. topy ladne pulchne z tysiącami rudych wloskow ale po zmieleniu szalu nie ma delikatnie mówiąc. Aromat i smak: tragedia.. no kur#a wolałbym z żulem popki bez filtra jarac w deszczowy dzień. Karmel? zapomnijcie. AK47 XXL...w piątek będę dopiero próbował. Można zamknąć w pizdziec temat. Amen
ichikaru Opublikowano 2 Stycznia 2020 Opublikowano 2 Stycznia 2020 No Szacun ziom. Pozazdrościć. Co do okropnego smaku spróbuj może pocurringować z jakimiś aromatami albo skórkami cytrusa? Moje zioło też po miesiącu nadal miało okropny smak. Po tygodniu sprawdziłem i jest mega różnica. I w mocy i w smaku. 1
zgREDex Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2020 @ichikaru no żeś sie wpasowal idealnie ziom. Dzis z ciekawości skręciłem blanta z RC i szok..calkowicie inne palenie. Przypuszczałem ze moze więcej czasu potr$bowac ale asekuracyjnie nasaczylem wacik aromatem do ciast: migdałowym i podwiesilem go pod pokrywką na 24h.. wilgotność z 41% podskoczyła do 53% lekko nawilżając topy. Ale panowie co my tu teraz mamy😁..palonko slodziutkie w smaku..z aromatem migdałów. 1
bortek Opublikowano 4 Stycznia 2020 Opublikowano 4 Stycznia 2020 33 minuty temu, zgREDex napisał: @ichikaru no żeś sie wpasowal idealnie ziom. Dzis z ciekawości skręciłem blanta z RC i szok..calkowicie inne palenie. Przypuszczałem ze moze więcej czasu potr$bowac ale asekuracyjnie nasaczylem wacik aromatem do ciast: migdałowym i podwiesilem go pod pokrywką na 24h.. wilgotność z 41% podskoczyła do 53% lekko nawilżając topy. Ale panowie co my tu teraz mamy😁..palonko slodziutkie w smaku..z aromatem migdałów. Ja tam wole smak terpenow a nie jakiegos aromatu, to chyba o to w tym wszystkim chodzi
zgREDex Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2020 @bortek w rzeczy samej..ale czasami tylko chrzczone palenie jest zdatne do palenia. AK47 i Amnesia primo sort.. palce lizać bez żadnych wynalazków.
Recommended Posts