Judaista Opublikowano 13 Maja 2019 Autor Opublikowano 13 Maja 2019 Dzień 27 - 6 dzień 12/12 Dwie rośliny pokazały preflowery. W międzyczasie sama napowietrzona woda, następne podlanie będzie z wody z dodatkiem sst kukurydza+alfalfa. Trening szedł pełną parą, na roślinach finalnie będzie po więcej niż 12 odrostów, bo topy wychodzące z dwóch niższych pięter zostały poodginane na poziom doniczki i odrosty z węzłów na środku długości, ładnie się wyciągają. Robiąc inspekcję ziemi zauważyłem, że z kompostu przedostał się szereg pożytecznych mikroorganizmów od skoczogonków przez nicienie do malutkich pajęczaków nieznanego mi gatunku. Usunąłem kilka liści które wylądowały na korze i widać jak znikają dosłownie z godziny na godzinę. Krótka wizualizacja treningu. Wczoraj przed I po I tak wygląda dzisiaj Ogólnie wiem, że zdjęcia są łagodnie rzecz ujmując takie sobie, ale nie ma kiedy podjechać do salonu po nowy telefon. Niedługo będą dużo lepsze. Pozdro 2
bortek Opublikowano 13 Maja 2019 Opublikowano 13 Maja 2019 No kozacko to leci. potrenowane ladnie sie zebraly box bedzie zaraz zapelniony na maksa 1
Judaista Opublikowano 18 Maja 2019 Autor Opublikowano 18 Maja 2019 Dzień 32 - 11 dzień 12/12 Dziś poszła woda z sst z alfalfa. Rośliny piją coraz więcej, na chwilę obecną jednorazowe podlanie z litra co 3-4 dni to już za mało. Wszystkie pokazały płeć, także zaczynamy ta ciekawszą część grow. Wczoraj zmieniłem żarówkę na giba i skróciłem dzień o 15 minut i co piątek będzie kolejne minus piętnaście. Tak wygląda nieprzekłamany przez hpsa kolor. Pozdro 2 4
Judaista Opublikowano 24 Maja 2019 Autor Opublikowano 24 Maja 2019 (edytowane) Dzień 38 - 17 dzień 12/12(od dzisiaj 11:30/12:30) Żeby się nie rozpisywać, bo trochę się działo przez ostatnie 6 dni, napiszę tylko że dostały compost tea ale tym razem z emulsją rybną. Kiełkuje mi się kolejna porcja alfalfa, więc prawdopodobnie jutro pójdzie kolejna sst. 19.05 zrobiłem umiarkowane defo Dwie doby później wyglądały tak Dzisiaj przed modelowaniem tak A tak po Teraz mogą wyglądać na trochę zmaltretowane, ale w ciągu kilkudziesięciu godzin wszystko wróci do pionu. Rośliny są na mniej więcej taki etapie kwitnienia Pozdro Edytowane 24 Maja 2019 przez Judaista 1 4
Dzik Opublikowano 25 Maja 2019 Opublikowano 25 Maja 2019 eleganco pasują rozmiarowo i widać wigor w roślinach 1
Judaista Opublikowano 29 Maja 2019 Autor Opublikowano 29 Maja 2019 43 dzień - 22 dzień 12/12 Siemanko, dziś przy okazji podlewania strzeliłem kilka foteczek i jako że krzaczki już ruszyły fajnie z flo to tak oto wyglądają Teraz dostały samą booblowaną wodę, następne podlanie też będzie najprawdopodobniej z samej wody, ale to sie jeszcze zastanowie czy nie uwarzyć jakiejś delikatnej herbatki. Jak widać niżej krzaki są już dosyć blisko lampy, topy bezpośrednio pod nią jakieś 25cm. W razie konieczności będę łamał na bieżąco. pozdro 3
Recommended Posts