lolaszek Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, Virandell napisał: Obserwuje obserwuje ladnie zielono Tam masz ? Co do panelu stoi ogolem na ebayu Po 90£ ale czesto mozna bidowac mi akurat udalo sie kupic za 60£ (nowka sztuka nieuzuwana 3 lata gwarancji) ? e no to w sumie nie wiele , ja bodajze za swoj dalem pierwszy 750 a pozniej 850 bo podniosl ceny w zlotowkach of course ? cos podobnego np z firmy hacienda koszt 350f ? wtedy .
Virandell Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2019 @lolaszek no nie duzo nie duzo Ja juz sobie fajny cob wypatrzalem wsumie za bodajze 230£ migro 100 na forum amerykanskim duzo ludzi ogolem polecalo ewentualnie Cob od Mars Hydro Ten za 350£ ile wat ?
Virandell Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Dzien 43/Flo 10 Nie ma co za duzo mowic Jak narazie bez zmian panny wczoraj dostaly czysta wode 1l na doniczke, filtr naprawde dobrze daje sobie rade 0 zapachu w pokoju takze odradzam tanioche I lepiej troche doplacic niz wydawac dwa razy ? Topy jak narazie Ida ladnie szronia sie tez dobrze Jak na poczatek I Tyle w jednym szczycie oznaczonym na zdjeciu wyszedl przypadkowy topping fajnie to wyglada ? 1 1
Virandell Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2019 @mariola Temp 24-25 wilgotnosc 50-55%
Dzik Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 fajnie wygląda. jak będziesz miał możliwość to Roby fotki przy normalnym świetle
Virandell Opublikowano 4 Maja 2019 Autor Opublikowano 4 Maja 2019 Dzien 50/17Flo :Elo: Panny dostaly dzisiaj napoj bogow caly try pack od Biobizz full dawka + Herbatka z banana 12 dniowa + ffj + lab (3l wody + 1l banana) kobity wszystko wypily co mnie cieszy bedzie Sila ? planty bez zmian zaczynaja wysysac z dolnych lisci bedzie duzo fotek dzisiaj nie ma co wiecej mowic ? Na jednym zdjeciu widac Jak korzenie powychodzily gora tej najmniejszej roslince @Dzik Pare fotek bez swiatla dla ciebie:) 1 2
Stary czlowiek i moze Opublikowano 4 Maja 2019 Opublikowano 4 Maja 2019 MY NIELUBIMY FIOLETOWYCH FOTEK :( sory za caps ida ladnie a te 3cie od konca( niefioletowe ) widac ze ladnie się szroni
Recommended Posts