Dzień 74.. ( a miało być po 65 koniec 🤣)
Czy według nietrafionego terminu producenta 🤭 czy według bieżącej sytuacji, powoli zbliżamy się do długo oczekiwanego końca.. to jest pewne..
Na dzień dzisiejszy tylko jedna już mogłaby się kwalifikować - zkittelz.. (jedna z dwóch tej odmiany, na foto widać ją z dużą ilością brązowych i pokręconych pistli) ale reszta patrząc po pistlach jeszcze trochę, tydzień - dwa.. ciężko stwierdzić już teraz ale ile będą potrzebowały tyle dostaną..
Dzisiaj dostały po 1 litrze wody z cal Magiem oraz bio bloom..
Widzę że jeszcze nabierają masy bo powoli przestrzenie, które były puste między pąkami, znikają..
Obstawiam max 2 tygodnie i ścinka.. nie sądzę żeby coś się przeciągnęło z uwagi na to że i na innych coraz więcej pistli zmienia barwę na brązową..
Trichomy już w większości mleczne ale mało bursztynowych a jeszcze widzę przezroczyste..
Do zobaczenia za kilka dni 😉
No dobrze, zasługujecie na ciąg dalszy 🤣
Wszystko właściwie widać na foto 🤭
Trochę osb 10 mm , 4 zawiasy, pokrywa z ostatniego montażu 🤭
Teraz już tylko oprawki i żarówki ale to przy następnej fotorelacji 😁
Nabiera powoli kształtu 😉
Wiesz ja staram się nie jeść produktów które są przetworzone. A shot to tak naprawdę coś konopnego bardzo przetworzonego w którym nie wiadomo co jest i w dodatku ryje ci banię. Czy to zdrowe raczej NIE. Ludzie za bardzo ufają sprzedawcą co wymyślają syf żeby się tylko na czymś dorobić. Dobrze że tych shotów i innych syfów nie można dostać i jak dla mnie mogą je nawet zakazać a ludzie będą bardziej zdrowsi.
Konopie są palone przez ludzi od tysięcy lat a jak tobie to nie wystarczy.... to ja nie pomogę.
Recommended Posts