Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Dzień 9

Dzisaj niczym nie Podlewalem. I mam takie pytanie czy jak wyregukuje ph w wodzie i w wodzie z nawozem to podlać odrazu czy poczekać do jutra. 

IMG_20190321_102220.jpg

IMG_20190321_102228.jpg

Opublikowano

Kupiłem w growshopie taki ph metr i mi wyszło że woda jak i nawóz po dodaniu cytryny spadło do 4.0 ph teraz kombinuje żeby podwyższyć do 6.0ph 

IMG_20190321_140045.jpg

Opublikowano

Wymieniłem wodę i jutro będę chciał zmniejszyć poziom ph w wodzie. Tylko jeszcze nie wiem czym bo cytryna za bardzo ja obniża 

Opublikowano
21 minut temu, Pavlos napisał:

Wymieniłem wodę i jutro będę chciał zmniejszyć poziom ph w wodzie. Tylko jeszcze nie wiem czym bo cytryna za bardzo ja obniża 

popiół ,maczka bazaltowa pewnie tez .

Opublikowano

Może ale więcej osób poleca właśnie jabłkowe i jakie tam jeszcze są. Pewnie dlatego że zwykły ma 10% a np jabłkowy 6%. Ja daję jabłkowego osobiście. Tylko nie lej 5ml/litr tylko np 1ml/ł czy tam nawet nie cały i sprawdź i jak będzie za wysokie to troszkę jeszcze dodaj itd itp. Głupi nie jesteś to rozumiesz o co mi chodzi, choć mnie zrozumieć graniczy z cudem niekiedy a wrecz bym powiedział ze czasami sam się nie rozumie a przecież jestem ucielesnionym cudem ? ???

Opublikowano
1 godzinę temu, michal_o napisał:

Może ale więcej osób poleca właśnie jabłkowe i jakie tam jeszcze są. Pewnie dlatego że zwykły ma 10% a np jabłkowy 6%. Ja daję jabłkowego osobiście. Tylko nie lej 5ml/litr tylko np 1ml/ł czy tam nawet nie cały i sprawdź i jak będzie za wysokie to troszkę jeszcze dodaj itd itp. Głupi nie jesteś to rozumiesz o co mi chodzi, choć mnie zrozumieć graniczy z cudem niekiedy a wrecz bym powiedział ze czasami sam się nie rozumie a przecież jestem ucielesnionym cudem ? ???

Rozumiem rozumiem jutro sprawdzę i zobaczymy efekty. 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+