Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Za chwile będzie 7 tydzień życia. DW zdaje się być w „normie”, natomiast w AK niektóre liście zaczęły przysychać żółknąć ( jak na zdjęciach). Czy roślinka pozbywa się zbędnych? Bo nie wszystkie tylko jakiś tam mniejszy stosunkowo procent listowia. 

Drugie pytanie moje: ile jej na oko zostało mniej więcej? Podają czas do zbiorów z tych nasion ok 70 dni, no ale wiadomo że z opisami czasem różnie.

64C8FF0B-E316-4B93-AAF0-4886D8F4B24F.jpeg

32450061-E195-4592-A855-970237D3A4A8.jpeg

11664FA2-6AD2-4A85-BFDC-65376C6E3E46.jpeg

• Upvote 1
Opublikowano

Żółkną Ci bo ciągną azot z dolnych liści, normalny biologiczny proces na tym etapie rozwoju rośliny.

Flo na pewno będziesz miał dłuższe, musisz zacząć obserwować trichomy. Generalnie ludzie daje nawóz do momentu aż trichomy są mleczne a potem sama woda albo woda z no melasa dla smaku.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, 8 tydzień życia roslinek.

DW zaczęła kwitnąć - zrobiłem taki myk że jak wracam z pracy to robię jej cień z agrowłókniny.

Na zdjęciach AK. Jak widać włoski robią się brązowe - czy to już czas, żeby przestać podawać jej nawozy? Chciałbym, żeby efekt nie był kanapowy, zamulający.

IMG_7401.jpg

IMG_7397.jpg

IMG_7393.JPG

IMG_7392.JPG

IMG_7387.JPG

• Upvote 1
Opublikowano

Obserwacja trichomow nie jest wyznacznikiem dojrzałości rośliny a jedynie mocy nabranej przez roślinę!

Kolor ''wlosow" jest wyznacznikiem dojrzałości rośliny, dojrzałości rośliny! 

Opublikowano (edytowane)

sry ja tez sie ucze i musze sie zapytac bo mialem sytuacje, ze przesadzilem z pk i rosliny sie poblokowaly i przestaly puszczac nowe biale wloski wygladaly na gotowe i nawiazujac do michala_o to jak to jest trichomy czy wloski? bo ja bym byl za tym pierwszym

edit: dodam ze jak podlewalem na zmiane czysta woda potem z nawozami to po podlaniu woda wloski znowu sie pojawialy znaczy nowe biale

Edytowane przez rooky
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+