Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Ile będzie suchego  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. z dwóch auto: ak 47 2.0 glue gorilla

Recommended Posts

Opublikowano

Ja powiem tak jeśli chodzi o biobizz growa kupiłem 250ml i przy 40 dyniowym wegu połowa została od początku kwitnienia dostają blooma i top maxa i zjadły już prawie 500ml kazdego(dawki5ml/l od dłuższego czasu) i myślę że zjedzą jeszcze że 100/150ml

Opublikowano
Teraz, AkaWyjebka napisał:

O jestem ciekawy jak twój wygląda w porównaniu do mojego ziomka :doctor:

nie opiekowalem sie nim w ogole , dzisiaj dopiero przy okazji zdjec bede uzupelnial jej zelazo i mam overdrive to tez dam, generalnie liscie sa zoltawe ale plant pokazny :P

Opublikowano
14 godzin temu, AkaWyjebka napisał:

Jak myślisz na te moje dwa auto styknie Biobizz trypack grow bloom i top max po 250ml każdy

Grow na pewno zostanie bloom i top max nie wiem ale cena na allegro jest niewielka także jak by brakło w cenie grama dokupisz oba z przesylka

• Thanks 1
Opublikowano
Godzinę temu, maurycy napisał:

Grow na pewno zostanie bloom i top max nie wiem ale cena na allegro jest niewielka także jak by brakło w cenie grama dokupisz oba z przesylka

No grow cały by został bo nie długo kwitnienie

25 minut temu, Triskele napisał:

Kup przyzwoitą ziemię i pomyśl o chociażby jakimś LED,  światło jest ważne. 

Już nie bede ich przesadzał beda w 2-3 l doniczkach do konca.  Dokupie kilka świetlówek