Triskele Opublikowano 13 Lutego 2019 Opublikowano 13 Lutego 2019 Chyba tylko żebyś wiedział jak smakuje Cytuj
AkaWyjebka Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Opublikowano 13 Lutego 2019 Chciałem chociaż 40G z obu ;/ Cytuj
AkaWyjebka Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Opublikowano 13 Lutego 2019 Od dzisiaj jest około 4500lm na boxa 0.175 m2 akacza przesadziłem do doniczki około 5-6l i zrobiłem nowy trening lst byle jak chyba dobrze nie wiem Już nie leje jej biohumusa na wega sama woda gorilla jeszcze dostała cały korek biohumusa na wega dzisiaj. Jak przesadzałem ze starej doniczki 2-3l to bryła korzeniowa była na prawde mocna wszędzie korzenie kilka zostało poprzyklejanych po ściankach starej doniczki i kilka na dole sie urwało nic sie jej nie stanie od tego? LST zrobiłem ze sznurków i roślinka jest centralnie przy ziemi ma 5cm wysokości. Akacz 24 dzień życia Cytuj
AkaWyjebka Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Opublikowano 13 Lutego 2019 Zrobiłem LST na LSD, dopiero 4 piętro liści się formuje. Postanowiłem jednak doprowadzić do końca LSD i dokupie jeszcze jakieś 3 sezony i za jakieś 3 tygodnie wrzuce do nowego boxa i przełącze na flo. A do boxa z automatami dokupię jakieś 4 auto malutkie i szybkie. (LSD 15 dzień życia) Dobrze wykonałem LST? Cytuj
AkaWyjebka Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Opublikowano 14 Lutego 2019 Może mi ktoś powiedzieć czy dobrze nagiąłem szczyt mojego akacza. Bo nie wiem czy z tego szczytu teraz kilka wyrośnie czy po prostu zchamuje wzrost: Cytuj
Triskele Opublikowano 14 Lutego 2019 Opublikowano 14 Lutego 2019 Nie wiem czy to najlepszy pomysł tresować automaty. Który to masz dzień vega ? Cytuj
AkaWyjebka Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Opublikowano 14 Lutego 2019 25 dzień wega na LST od 10 dnia idzie tylko jakoś dziwnie go wykonałem na początku. Czytałem że na auto to jedynie LST a box mi nie pozwala żeby były wysokie bo 50cm wysokości. Cytuj
maurycy Opublikowano 14 Lutego 2019 Opublikowano 14 Lutego 2019 Różni ludzie różne potrzeby różne szkoły i metody na pewno bardziej stresującej metody nie polecam do automatów(w sumie to automatów nie lubię bo nie lubią się bawić?) Cytuj
AkaWyjebka Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Opublikowano 14 Lutego 2019 Gdybym nie giął ich na dół to już by były do sufitu boxa ;/ Cytuj
Triskele Opublikowano 14 Lutego 2019 Opublikowano 14 Lutego 2019 Automaty są specyficzne, zakwitaja kiedy one chcą a nie wtedy gdy ty tego chcesz. Nie wybaczaja błędów, w fotoperiodzie jak coś pójdzie Ci źle zawsze możesz przedłużyć veg. Automatów nie topuj, trening też jest niewskazany bo to następny stres dla rośliny. Jeśli masz mały box kup czyste indica ( niskie ) lub indica x stativa ale żeby sativy było może 30%. Ostatnio widziałam ciekawa hybrydę White Widow z Afgan Kush, dorasta 60 - 80 cm, czyli dobry toping i trochę treningu i zmieści Ci się bez problemu w boxie. Cytuj
Recommended Posts