lolaszek Opublikowano 5 Maja 2019 Autor Opublikowano 5 Maja 2019 Zdecyduje sie chyba na ten zestaw od goku bo nie mam obecnie tyle pieniedzy aby skladac cree.
lolaszek Opublikowano 18 Maja 2019 Autor Opublikowano 18 Maja 2019 A wiec dzisiaj przenosze boxa do kolegi obok z pokoju bo u mnie zarwal sie sufit i trzeba to zgrabnie zorganizowac, na szczescie wszystko mi sie udalo ukryc jedynie co ze mialem wilgotno strasznie az mokro przez plachjte i wylaczony wyciag ale to trwalo tylko noc , wszystko wysuszylem i lecimy, max 3 tyg dam rade wrzuce fotki , nie ma co po gaciach srac i poki box bedzie u kolegi to ja juz ledy robie mocniejsze a na swoim panelui bede w miejscu przebywania tymczasowego cos juiz wegowal , szczescie i zdrowie roslin jest dla mnie istotne i robie co trzeba by je doprowadzic do konca, musze wrzucic update z dr60 a tam akacze juz gotowe jeden piekny okaz drugi foxtail ale moze cos z niego jeszcze bedzie natomiast 1litrowe kubki rozwalily system az ciezko uwierzyc ze te palmy sa w takim medium, 2-3 tygodnie i zżynka calosci . Lacznie oczekuje z obu projektow 400-500 gram suszu. 1
Goku Opublikowano 23 Maja 2019 Opublikowano 23 Maja 2019 Lol dawaj foty bo ciekaw jestem jak się sprawy rozwinęły.
lolaszek Opublikowano 25 Maja 2019 Autor Opublikowano 25 Maja 2019 Chcialem napisac pm, ale nie przyjmujesz. Jak najbardziej - wrzuce update moze dzis o ile bede mial dostep do lasek . Wlasnie planowalem wrzucanie czegos do wody.
Goku Opublikowano 21 Czerwca 2019 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zdradzisz ile ci wyszło.? Jakieś podsumowanie małe. Jestem ciekaw ile udało Ci się wycisnąć.
lolaszek Opublikowano 27 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2019 Witam , mialem troche przebojow i musialem przenisc jedne do drugich , na dzien obecny wszystko sciete , jeden z bananow dal 60g suchego pysznego palenia , malo jak dla mnie ale co sie dziwic 138 W , moze 200g lacznie wycisne moze wiecej z tymi kilkoma autosami Goraco i ciezko suszyc w dobrych warunkach ale nie mam wiele wyboru , wykielkowane i rosna 6x LSD - nie znam plci , 7 x bruce bannerow , 2 white widowy i jeden cbd hawking , to co sie z tego da ukrecic rozdziele na 2 boxy duze a mniejszy box ktory posiadam bede sobie cos moze matkowac pod klony , swiatlo niebawem dokupie i w jednym boxie beda dwa takie panele co m,ialem dotychcxzas jeden a drugi box wleci jakis inny zestaw . Widac tam rowniez auutomaty w jednolitrrowych doniczkach do ktorych dokoptowalem regularki bo mialem przypal na swojej chacie ( odpadl mi sufit na pol pokoju XD) Banan pierwszy przepyszne palenie , sliczne topy tylko sloneczka bylo za malo ? Przy okazji chcialem podziekowac sposnorowi mojego nastepnego projektu - portalowi który zaopatrzył mnie w nasiona - miedzy innymi bruce banner , gorilla glue&skittlez oraz cbd hawking kush . POLECAM wybór maja konkretny i dobre ceny a jak sie sprawuja nasiona bedzie mozna u mnie zobaczyc juz w krotce bo wyszly z ziemi ksiazkowo wszystkie. 1 2
Rysiu Opublikowano 27 Czerwca 2019 Opublikowano 27 Czerwca 2019 Ładniutkie. Aż mi ochota na buszka przyszła ?
lolaszek Opublikowano 14 Lipca 2019 Autor Opublikowano 14 Lipca 2019 Drugi banan 50,5 g green gelatto 69 gram dokladnie ? automaty x5 lacznie dały 57 g Jakosc jest przewyzajaca uliczne ziolo z racji na mega aromaty, moc i jednoczesnie wyglada to jak klasyczne ziolo w porownaniu do stuffu z ulicy nie swieci sie jak brytryjskie chemiki ale moca im nie ustepuje , generalnie bedzie minimum dwukrotnie mocniejsze swiatlo na kazdy box bo troche zmarnowalem potencjal tych lasek ale jakosc palenia jest w stanie powiedziec mi ze to tylko kwestia warunkow i generalnie wiem juz jak zrobic dobre ziolo , czas na klony i osobiste wariacje ale first things first - swiatlo , niebawem fotorelki nowe i zdjecia konczace a juz cos tam sie szykuje na nowe growlogi niebawem sie pochwale . 1
Recommended Posts