Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Mój naczelny ogrodnik stwierdził, że panny 1 i 2 mogą jeszcze stracić trochę liści a panna nr 3 jest idealna :) masz ciasno w boxie i tak światło nie dochodzi do dolnych liści a niepotrzebnie zasłaniają topy. 

Opublikowano

@Triskele dobrze jutro trochę przytnę jak będę wyjmował do oprysku :) wiem ze ciasno ale taki narazie mi ładnie pasuje w koncie napewno za jakiś czas będę chial zmienić bo ten przepisała światło na szwach zamka i otworów  ??‍♂️??‍♂️??‍♂️

Ile im mniej  więcej im zostało 3-4 tygodnie ??  Bo 3 to pewnie z miesiąc dobry :) 

Opublikowano

Kup lupę i oglądaj trichomy. To co podaje producent to czas w warunkach idealnych. U nas z reguły co najmniej 1 tydzień ponad to co podaje producent a czasami i więcej. Plus czy chcesz trichomy mleczne czy bursztynowe - co trwa dłużej.

Opublikowano

A oprócz internetu gdzie dostanę taka lupę ? Teraz raczej nie zdążę już zamówić ? jedynie kupić gdzieś w sklepie :)  myśle by ściąć bursztynowe i mleczne  zobaczymy jak to wyjdzie pod koniec :) 

Opublikowano (edytowane)

jest podobno jakas aplikacja lupa chyba sie nazywa i jak masz troche lepszy telefon to ci pewnie umozliwi pozastandardowe przyblizenie uzyc z androida

edit: ale moze to byc tylkoo moja fantazja 

Edytowane przez rooky
Opublikowano (edytowane)

@rooky Mam ta aplikacje ale na iphony i powiem ci ze coś widać ale szału nie ma jak nie dostanę zostanie jedynie aplikacja :)

@Triskele zaraz poszukam dziękuje :) 

Edytowane przez Esned
Opublikowano

No to kolego, teraz lekcja cierpliwości.... 

Po pracy paliliśmy sampla z Cookies Haze, trichomy ledwo mleczne, jedno mogę powiedzieć więcej w nich mocy niż w Rycerzach Jedi.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+