Minimaxi Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 (edytowane) 8 godzin temu, Dr Greenthumb napisał: na każdego breedera znajdziesz jakąś krytykę w sieci. dzisiaj czytałem dobre opinie o np. golden tiger właśnie na icmag, że najlepsza sativa. ich oferta jest wyjątkowa i trzeba wyrobić sobie swoją opinię. absolutnie nie twierdze ze ace ma zle odmiany mialem kilka i niektore zrobily na mnie bardzo dobre wrazenie, inne przecietne, chodzi mi tylko o to ze jesli ktos szuka czystych odmian z jakis rejonow swiata tzw. landrace to przy niektorych moze nie byc do konca swiadom ze ich nie uprawia kupujac u ace no ale koniec offtopa hehehe Edytowane 5 Stycznia 2019 przez Minimaxi Cytuj
PolskiHERO Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2019 Małe poszły do ziemi Cytuj
PolskiHERO Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2019 dziś na powierzchni pokazały się wszystkie Bangi Haze czekamy na New York Special Cytuj
PolskiHERO Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2019 małe dziś w docelowych już z light mix od biobizz Cytuj
PolskiHERO Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2019 Dzień 10 od pojawienia się Bangi Haze 2 dzień pierwszego NY Special Tak więc chwilowo sama odstana kranówka i lecimy . Dziś była awaria prądu i małe cały dzień miały zaledwie 9 stopni Ale już jest 22 .Jak oceniacie ich wygląd co do dni które mamy za sobą ? Cytuj
PolskiHERO Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2019 Dziś małe w doniczkach docelowych przeniosłem z hpsem do domu do szafy z nawilzaczem i tylko mieszakiem bo wyciąg za bardzo halasowal bo złamała mu się łopatka i mają teraz jak w raju 26 stopni więc teraz tylko czekać Cytuj
Gość Opublikowano 27 Stycznia 2019 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Mowisz ze teraz tylko czekać aż dokupisz nowy wyciąg??? Cytuj
PolskiHERO Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2019 no wyciag kupic kupie tylko na chwile obecna sa go pozbawione mam nadzieje ze jakos bedzie git Cytuj
Creso Opublikowano 27 Stycznia 2019 Opublikowano 27 Stycznia 2019 mi bez wyciągu nie chciały rosnąć tak jak by stagnację przez jakiś czas miały Cytuj
PolskiHERO Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2019 temperatura teraz to sięga nawet 29 st haha nie zaszkodzi ? Cytuj
Recommended Posts