rooky Opublikowano 10 Stycznia 2019 Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) nie dawaj im tyle wody bo sie poblokuja, zwiekszaj dawki edit: w white widow i w jacku mozesz dwa gorne liscie uciac tak jak wyrastaja z łodygi, bedziesz mial topping Edytowane 10 Stycznia 2019 przez rooky
Ralf Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2019 Dzięki roomy Dziś i jutro susza, Ww i Jack przyciąć 2 górne liście, w sensie całe piętro. No ok, poczytam jeszcze tu i tam, a wieczorem fryzjer
rooky Opublikowano 10 Stycznia 2019 Opublikowano 10 Stycznia 2019 fryzjer to odslanianie pięter, a ja mowie zebys glownego szczyta palcami albo nozyczkami uciął, teraz przeczytalem ze masz automaty to jednak zostaw tak jak jest niech sobie rosna swobodnie, tylko nie podlewaj tych malych tak duzo i bedzie wszystko dobrze pozdro 1
Pomidorek Opublikowano 10 Stycznia 2019 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Nie rób żadnego fryzjera... wszystko jest ok ww i jack już ładnie wyglądają mi się wydaje że dobrze podlewasz tylko robisz zdjęcia zaraz po podlaniu ? nie widać żeby było 'błoto'
Ralf Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) Dzięki Pomidorek. Myślę nad LST za dzień może 2, a może nic nie będę kombinował. Hmmm Wolę na 1 rzut mieć malo niż nic. A co do zdjęć to były robione dziś ok. 6 a podlane były wczoraj wieczorem. . Dodatkowo zawsze opryskuje wodą roslinke i trochę glebę. Edytowane 10 Stycznia 2019 przez Ralf
Ralf Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) Dzięki rooky Fryzjer - odsłanianie pięter, zapamiętane Edytowane 10 Stycznia 2019 przez Ralf
maurycy Opublikowano 10 Stycznia 2019 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Ty to narazie nie masz co „strzyc" tym bardziej że to auto a w dodatku narazie bardzo młode jak czas pozwoli to dzisiaj wrzucę fotki do swojego przed i po "fryganiu" . Powodzenia i z fartem
Ralf Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2019 3 godziny temu, maurycy napisał: Ty to narazie nie masz co „strzyc" tym bardziej że to auto a w dodatku narazie bardzo młode jak czas pozwoli to dzisiaj wrzucę fotki do swojego przed i po "fryganiu" . Powodzenia i z fartem Dzięki maurycy i wzajemnie Zerkne
Recommended Posts