PolskiHERO Opublikowano 23 Stycznia 2019 Opublikowano 23 Stycznia 2019 4 minuty temu, Nowy84 napisał: Tak wygląda mniej więcej. 500w. Bezpośrednio do gniazdka. Z termostatem. mam coś podobnego ciekawe ile za prad przyjdzie
Nowy84 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2019 On się załącza tylko na chwilę, więc aż tak strasznie to nie będzie. Na pewno oświetlenie bierze dużo więcej. Nawet jeśli chodzi "tylko" 11h.
Nowy84 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) Kilka szybkich fotek z pytaniem : "czy to aby nie za szybko odrobine?" Daje się już zaobserwować bursztyny... Edit. Fałszywy alarm. Pobrałem sample z innego, właściwszego miejsca. Wszystko jest jak być powinno. Edytowane 24 Stycznia 2019 przez Nowy84 1 1
Dr Greenthumb Opublikowano 25 Stycznia 2019 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Twoja fotorelacja naprawdę trzyma poziom, chyba czas zmienić nick - ile można być "nowym" 1
bortek Opublikowano 25 Stycznia 2019 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Widac tam juz wchodzi delikatny fiolecik na topie. Fajnie ci to idzie
Nowy84 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2019 Chyba się nie da zmienić nicku. ? Dzięki Panowie za dobre słowa.
SmakMaroca999 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Nic złego się nie dzieje jedno co to marne światło edytuje ten twój panel i po jakiego grzyba zwalasz tyle głównych liści wiatrakowych ? Przez to masz bardziej liściaste topy. Liście usówa się z tylko z dolnych pięter albo te co roślina wysysa plus marne pąki z których mało co będzie lub nawet nie będa miały szansy dojść.
Nowy84 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2019 Tak, wiem że te diody dały dupy. Na następny grow zmontuje coś konkretniejszego. Sterownik jest dobry. Dlaczego tyle wiatraków poleciało z góry? Zasłaniały kolby. Po za tym to mój pierwszy raz z odmianami nie-automatycznymi. Raczej eksperyment. Pierwszy raz też robiłem bardziej zaawansowane treningi. Toping i MF. Liście przytopowe są mocno obsypane szronem więc pójdą na hasz. Też pierwszy raz. Chociaż zona truje mi gitare o kremik na bazie tłuszczu kokosowego i kannabis. ? Co mnie bardzo w sumie cieszy.
Dzik Opublikowano 27 Stycznia 2019 Opublikowano 27 Stycznia 2019 ładne zdjęcia. rośliny pięknie śniegiem obsypało Admini mogą zmieniać nicki. wystarczy ładnie poprosić.
VenO_oM Opublikowano 27 Stycznia 2019 Opublikowano 27 Stycznia 2019 (edytowane) 12 godzin temu, SmakMaroca999 napisał: Nic złego się nie dzieje jedno co to marne światło edytuje ten twój panel i po jakiego grzyba zwalasz tyle głównych liści wiatrakowych ? Przez to masz bardziej liściaste topy. Liście usówa się z tylko z dolnych pięter albo te co roślina wysysa plus marne pąki z których mało co będzie lub nawet nie będa miały szansy dojść. A powiedz mi kolego co ma pheno rośliny do cięcia liści? Krzaki eleganckie, polecam tylko boxa otwierać co dwa dni żeby było widać, że coś puchnie ? Edytowane 27 Stycznia 2019 przez VenO_oM
Recommended Posts