Aleurwal Opublikowano 29 Września 2018 Opublikowano 29 Września 2018 Witam Mam taką sprawę do szanownego forum. Trochę ciężka sprawa z suszeniem i zastanawiam się czy da się jakoś przerobić zioło na coś bez suszenia go. Np jakiś haszyk, olejek do e-papierosa albo jakieś ciastka może. Cytuj
Pomidorek Opublikowano 29 Września 2018 Opublikowano 29 Września 2018 Pyszne i bardzo dobrze polecam fazka inna niż po paleniu... 4 godzina i na razie podoba się mega 1 Cytuj
Aleurwal Opublikowano 30 Września 2018 Autor Opublikowano 30 Września 2018 A haszysz jest możliwość zrobić z mokrego tematu? Cytuj
Furion Opublikowano 30 Września 2018 Opublikowano 30 Września 2018 metoda lodowa sie da poczytaj Cytuj
Aleurwal Opublikowano 4 Października 2018 Autor Opublikowano 4 Października 2018 (edytowane) Widziałem, czytałem, ale właśnie piszą że "wysuszone zioło zalej wodą bla bla" i nwm czy musi być wysuszone tak naprawdę czy nie Edytowane 4 Października 2018 przez Aleurwal Cytuj
tbi4 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Mimo, że temat jest już dość stary, chciałbym dorzucić pytanie czy da się wyciągnąć żywicę z normalnych liści oraz łodygi? Cytuj
Wloczykij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Opublikowano 9 Stycznia 2022 18 godzin temu, tbi4 napisał: Mimo, że temat jest już dość stary, chciałbym dorzucić pytanie czy da się wyciągnąć żywicę z normalnych liści oraz łodygi? Można wytrzepać kief i przerobić na hasz, albo zrobić ekstrakcję, np. propan butanem, alkoholem. 1 Cytuj
tbi4 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Opublikowano 9 Stycznia 2022 3 godziny temu, Wloczykij napisał: ekstrakcję, np. propan butanem, alkoholem. W kilku miejscach w sieci spotkałem się z opinią, że jeśli nie są to liście cukrowe to nic się z nich nie wyciągnie. Próbowałeś może już to robić? W jednej z gazetek tematyki konopi pojawił się artykuł, aby je zamrozić a następnie sparzyć. W ten sposób powstały produkt wysuszyć, aby móc go palić. Faktycznie da się to zrobić i liście potrafią upalić człowieka, lecz smak jest obrzydliwy mimo powyższego zabiegu. Jest dużo lepiej niż bez mrożenia i parzenia liście, lecz nadal smak jest obrzydliwy. Cytuj
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.