Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Też zadam podobne pytanie lecz trochę inne ;) Mianowicie, znajduje się kilka wapoizerów. Czy ktoś z was: palił, posiada, widział etc. te sprzęciki w akcji? który z nich wydaje się najbardziej opłacalny(cena/jakość)?
Najbardziej przypadł mi do gustu piramidowy, regulacja do 260 a nie 220 jak u innych i zgrabnie wygląda ;p

Opublikowano

Ja jeszcze zapytam a temat tej żarówki jak z niej zrobimy ten ala-vaporizer,to jak z tym jest? Wiecej buchow sciagniemy i bardziej sie skurzymy czy o co kaman? Zdaje sobie sprawę że to nie bedzie w sumie vaporizer bo bedzie dym bedzie zapach..i smak..bo nie uwierze ze nie bedzie bo to tak jak bym opalał lage hmm?

Opublikowano

Polecam waporyzator Vapir One, jest drozszy bo kosztuje 600zł. Jest solidniejszy i ma balon do inhalacji. Cały towar ląduje w worku i sam dozujesz ile wciagniesz. Z samej rury trudno wciągnąć wszystko

Opublikowano
W dniu 30.04.2010 o 11:55, majkiel91 napisał(a):

3. /admin - link wygasł/

Majkiel91 zrobilem vapo wedlug sposobu co przedstawiles.

Tylko zamiast druciaka sprezynke dalem. No i wyszło na to że to świetny sposób na popalanie bez szkodliwego tytoniu. Jedynie po spaleniu jest troche trudno spuchowac

Opublikowano

Majkiel91 zrobilem vapo wedlug sposobu co przedstawiles.

Tylko zamiast druciaka sprezynke dalem. No i wyszło na to że to świetny sposób na popalanie bez szkodliwego tytoniu. Jedynie po spaleniu jest troche trudno spuchowac

No dobra a co powiesz o wydajności? I wogóle napisz coś więcej na ten temat bo ja to miałem przetestować to zaponiałem o tym a na dodatek teraz jest długoczasowa pucha na osiedlu :zmiazdzony:

Napisałeś że to świetny sposób na popalanie bez szkodliwego tytoniu, ale to nie o to w tym wszystkim chodzi - tu chodzi o wdychanie szkodliwego dymu :wesolych:

Opublikowano

Wiesz co już tłumacze:D Jak wtykamy bake w du*e, za to wyżłobienie w końcówce lufy i owijamy lufe sreberkiem to dostarczamy mniejszą tempereature. Jak trzymałem tam chwile to ściągnąłem bucha który mnie udupcył, rozłożyłem folie a tam materiał taki szary pozbawiony jakby koloru zielonego. Przypominało mi to materiał spalony w wapo gdzieś ze zdjęć z forum. Problem był taki że nie dało się tego spuchować, musialem pęsetą wyciągać. Później w celach eksperymentacyjnych spaliłem ten 'popiół' i odziwo ściągnąłem chmure dymu która zupełnie nic nie porobiła, no może minimalnie. Żeby dało się spuchować bez użycia pensety to trzeba to spalić normalnie na popiół. Następnym razem spróbuje od strony czapki

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Musze powiedziec ze wiedza na forum na temat Vaporizerow jest bardzo znikoma. THC ulatnia sie juz w temperaturze 150C aczkolwiek przy 220 ulatnie sie duzo wiecej procent thc oraz dodatkowo CBD(206C) i CBN(213C). Kazda wyzsza temperatura powoduje ulatnianie sie wielu innych substancji ktore nie do konca sa wymagane(preferencje uzytkownika). Vaporizer pozwala nam odparowac olejki eteryczne z topow i wysusza je calkowicie. Color zuzytego produktu rozni sie od temperatury i wacha sie od zielonego do mocno brazowego czasami delikatnie czarnego(ale wciaz to nie popiol!). 220C da wam lekko brazowy kolor suszu. Para jaka mamy z vaporyzera jest widoczna, ma zapach i swietny posmak. Nie szczypie w gardlo(aczkolwiek przy wysokiej temp mozna zakaslac). Osobiscie posiadam V-Tower od Arizer ktorego dodatkowo elementy grzejace nie posiadaja zadnych metali dzieki czemu nasza para to tylko i wylacznie to co tygryski lubia najbardziej. Swieze wplyw powietrza i digital LCD screen do ustawiania temp, automatycznego wylaczania, i innych pierdol. Rozgrzewa sie w 4 minuty. Polecal naprawde. Znow zaczalem cieszyc sie paleniem. Nie wydaje hajsu na blety, pajpy itp itd dodatkowo mniej pale gdyz vaporizer ulatnia ci duzo wiecej thc z topow niz jaki kolwiek inny sposob palenia dzieki czemu nawet male ilosci lupia slicznie :D

Pozdro

DieselM8

Opublikowano

i ja coraz bardziej sie tym interesuje, tylko te ceny...

trzeba bedzie odlozyc na jakis z tych lepszych, jesli juz

jak ten v-tower sie sprawuje? zadowolony jestes?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No ja to zakochalem sie i narazie z niczego innego nie pale bardzo dobre tansze vapo tez mozna dostac. Da Buddha jest rowniez fajny, testowalem

Na prawde polecam jezeli preferujesz zdrowy czysty haj :zjarany:

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+