Rysiu Opublikowano 23 Października 2018 Opublikowano 23 Października 2018 Zajebisty ogródek ci wyszedł. Gratulacje 1
Dr Greenthumb Opublikowano 1 Listopada 2018 Autor Opublikowano 1 Listopada 2018 UP Cheese już jest gotowy, nie oglądałem jeszcze pod mikroskopem ale to i tak widać. Patrzy na innych z niecierpliwością bo już chciałby odejść na spokojna emeryturę w słoiku. Czekam głównie na jedną roślinę która ma nadal sporo białych włosów, a nie mam możliwości suszenia pojedynczo w takich warunkach jakich bym chciał, czyli w boxie. Planuje pod koniec mały experyment, taki trochę mit legenda ale spróbujemy, czyli zamiast wody kostki lodu, później wysuszymy ziemię i 48h ciemności, a co tam będzie zajawka ? Dobrą starczy pisania, zapraszam do oglądania. 2
bortek Opublikowano 1 Listopada 2018 Opublikowano 1 Listopada 2018 Elegancko popuchly.bedzie niezły sorcik widziałem to z tym lodem gdzieś na fotorelkach chyba ze stanow
Dr Greenthumb Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Opublikowano 4 Listopada 2018 Siema, Dzisiaj chciałem pokazać parę fotek z mikroskopu cyfrowego. Ku mojemu zaskoczeniu nigdzie nie widzę brązowych trichomów,nawet u tak dojrzałego cheese z wyglądu. Powoli zaczynam im sugerować że czas się kończy, zmniejszyłem liczbę godzin na 10/14, i zaczynam im kostki lodu podawać.
bortek Opublikowano 4 Listopada 2018 Opublikowano 4 Listopada 2018 Kozak foty cos tam widac miodowych na drugiej fotce tak mi sie wydaje
Nowy84 Opublikowano 4 Listopada 2018 Opublikowano 4 Listopada 2018 @Dr Greenthumb powiedz mi proszę czym robiłeś macro fotki
Dr Greenthumb Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Opublikowano 4 Listopada 2018 mikroskop cyfrowy xrec 1000x, coś około 80 zł. 1
Pomidorek Opublikowano 4 Listopada 2018 Opublikowano 4 Listopada 2018 Fajny sprzecior chyba zamówie rzeczywiście pod mikroskopem większość przezroczystych i trochę mlecznych a po roślinie wydaje się że już gotowa... Jak to łatwo się oszukać ^^
Nowy84 Opublikowano 4 Listopada 2018 Opublikowano 4 Listopada 2018 Właśnie zastanawiałem się nad zakupem takiego wynalazku. Widzę, że warto. Dzięki.
Recommended Posts