Dr Greenthumb Opublikowano 24 Września 2018 Autor Opublikowano 24 Września 2018 rośliny były u fryzjera, myślę że całkiem konkretnego jak dla mnie. testuje produkt do utrzymywania wilgoci w słoikach - integra boost 55
Judaista Opublikowano 24 Września 2018 Opublikowano 24 Września 2018 Rośliny wyglądają zajebiście, co tu dużo mówić Ogólnie też jestem ciekaw, czy te regulatory wilgotności zioła są warte swojej ceny.
Dr Greenthumb Opublikowano 24 Września 2018 Autor Opublikowano 24 Września 2018 nie mam doświadczenia, sam jestem ciekawy napewno napisze o tym jeszcze jakiś komentarz. środowisko growerów na zagranicznych forach sobie chwali, na # też coś widziałem, nie mamy o tym żadnego tematu? mam nadzieję że idealny stopień wysuszenia oddziela zioło dobre od zajebistego. często mam problem z odzyskaniem zapachu który był podczas kwitnienia dlatego szukam rozwiązań, ulepszenia każdego procesu.
Dr Greenthumb Opublikowano 2 Października 2018 Autor Opublikowano 2 Października 2018 (edytowane) zajrzymy jak tam rośnie.... wszystko wydaje się iść bez problemów. szkodniki odpuściły, biedronka nadal funkcjonuje w boxie co mnie nieźle zdziwiło. i teraz tak... ciekawa rzecz na którą chciałem zwrócić uwagę, przypomnę w moim boxie pod sufitem są dwie lampy obok siebie, mars hydro i cob chiński. rośliny które były od początku bezpośrednio pod cobem wykazują dużo lepsza jakość topów, chodzi mi przede wszystkim o "obsypanie szronem" jak i o strukturę "włosków". postaram się to na zdjęciach pokazać. top pod marsem jak widzimy włosy dosyć luźno i mało śniegu, poniżej top pod cobem nie wiem czy to będzie widoczne szczególnie w telefonie, ale na żywo różnica znacząca. przestawiłem rośliny miejscami, i zobaczymy czy coś to da. jeśli rzeczywiście można poprawić aż tak jakość rodzajem lampy to pewnie kiedyś wymienię na drugiego coba (chociaż bardziej chciałem spróbować cmh). jedna roślina ma tendencję do fioletowych liści, zaczyna pachnieć w boxie. no to chyba tyle newsów. pozdro growerzy Edytowane 2 Października 2018 przez Dr Greenthumb
Pomidorek Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 Fajnie już puchną czyli pod chińskim cobem lepiej jest?
Dr Greenthumb Opublikowano 2 Października 2018 Autor Opublikowano 2 Października 2018 myślę że pod koniec relacji dam jednoznaczna odpowiedź, to moje początki z ledami bo nie chciałem drugiego hpsa, blue/red vs cob cree. gdybym miał jeszcze raz kupić to był olał te kolorowe ledy.
Dr Greenthumb Opublikowano 5 Października 2018 Autor Opublikowano 5 Października 2018 Ostatnio pokazywałem OG Kush, dzisiaj zobaczymy strikto Big Buddah Cheese. Moje wrażenia są mega pozytywne. Nie będzie to napewno wydajna odmiana i raczej słaby plon, ale to jak już pięknie słodko pachnie i jak się oszroniła świadczy o jej jakości. 1
Dr Greenthumb Opublikowano 10 Października 2018 Autor Opublikowano 10 Października 2018 parę fotek całej ekipy 1
Recommended Posts