@ b..?I, F. , der CrewKURWA druga sherbet Queen dostała jaj jakaś zjebana genetyka do w małym namiocie warunki idealnie stresu zero bo naprawdę obchodziłem się jak z noworodkiem. I huj mnie już strzelił jak zobaczyłem otworzone jajco i teraz kurwa pytanie czy dziewczyny w drugim namiocie przez to ucierpią 🤔😡 jebane RQS NIGDY WIĘCEJ!!!!!!!!!!! I SZCZERZE to miałem już wyjebane i Sundea Driver przeniosłem z małego do dużego i tego Skywalkera co wstawiłem ostatnio wywaliłem w pizdu. I najchętniej to wyjebał bym wszystko takiego mam nerwa bo stracone w huj czasu i mam świadomość że Sundea Driver jest zapylona i ogólnie przez przeprowadzkę i stres związany z ponownego zakładania siaty też może zrobić psikusa.😅
VID_20250906_182508.mp4
Dzień 4! Zastanawiam się czy nie zmienić na nocne swiecenie jak mi taki ziomek na pw doradził. Ale jak bedzie chłodno i swiatło a w "nocy" ciepło a brak swiatła to nie wiem czy roślinka nie zgłupieje. Wydaje mi się że takie coś to można robić w sytuacji nadmiarowych temperatur a nie na odwrót. Tak na logikę myśląc.
A to już mi się całkiem wygieło po paru dniach, ale jak zamocuje pewnie się rozprostuje tylko czy jak zacznie pracować nie zacznie łamać namiotu bo znana jest potęga drzewa.
Recommended Posts