Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

Panowie bardzo ciekawa odmiana. Producent podaje ,że  od pojawiena sie na powierzchni do zbiorów potrzebuje 70-80 dni , jednak jeden z growerów , który ją uprawiał stwierdził , że wystarczy na cały cykl życia 52-54 dni . Automat ten osiąga 60 cm wzrostu i przy mocnym świetle daje nawet 50 gr !!!! Bardzo świetny rezultat.

Z drugiej strony w opisie producenta jest ,że zakwita w piątym tygodniu. 

Czyli jak zakwtnie powiedzmy w 18 dniu życia to całkiem możliwe ,że ten grower nie kłamie i wystarczą 54 dni na uprawe !!!! 

Przy biotabsach wszystko powinno iść bezproblemowo także kosa , rób często aktualizacje , pytaj sie zanim sam coś zrobisz i będziesz za niecałe 2 miesiące mega szczęśliwym posiadaczem naprawde dużej ilości dobrego materiału. 

Będe wpadał po każdej twojej aktualizacji. 

Edytowane przez Pasjonista
Opublikowano (edytowane)

Oblicz ile ziemi potrzebujesz , doniczki przygotuj , a to kilo to może być ciężko bo światła mało bo  600W to na 1m2 jest perfect , na 1.44 m2 na styk , a Ty masz 2.25m2 także 1000W byłoby ok.

Edytowane przez Pasjonista
Opublikowano

wymiana na mniejszy nic nie da przecież... a żeby kilo z 600w hps uzyskać to trzeba mieć sporo wiedzy...tym bardziej z automatów. nie wiem czy ja bym dał radę z 600w leda wyciągnąć kilo. ale 600g można się spodziewać spokojnie z tych criticali

Opublikowano

Wystarczy lampe zmienic. Pytanie mam takie teraz. Czy musze zmieniac zasilacz ? Czy moze on zostac? Kolega opowiadal mi o tym jak on robil mial namiot takich samych wymiarow jak moj. Roznica jest to ze on mial hydroponike. I powiedzial mi ze z 5 nasionek mial 100 uncji.~ 2800g. Czy to mozliwe.?

Opublikowano

Jaki masz zasilacz ? Aby wstawić żarówkę 1000W musisz mieć zasilacz 1000W. 

W dniu 17.08.2018 o 12:56, kosa0305 napisał(a):

I powiedzial mi ze z 5 nasionek mial 100 uncji.~ 2800g. Czy to mozliwe.?

prawie 3kg z jednej lampy HPS 600W ? No powiem Ci że spotykam się z różnymi fantazjami ale tutaj to już kolega poleciał :) 

Albo inaczej, wychodzi 2000g na m2, nie spotkałem się z takimi wynikami, nawet GHS przy swoich Super Lemon Haze podaje 800g/m2

Także mit jak h*j :D albo jest super pro hydro growerem z super mocami :)

Ogólnie to na kwitnienie dokup 400W lub jeszcze jedną 600W i będzie Pan zadowolony

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+