Didi92 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Wiem ale nie zamówiłem nie chcąca dopiero dzisiaj go zamówiłem.No mam biały pasek ale jak ja mam go przywiesić jak on nie ma żadnych otworów pomożesz mi to wszystko pomału zamontować prośba wielka. Póki co wyglada to tak Cytuj
Nowy84 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Hydro Shoot 40 40x40x120cm /admin - link wygasł/ Tu jest instrukcja jak go złożyć. Masz dwie poprzeczki na górę. Zakłada się je "na krzyż". Paski o których mówię powinny być dwa, na zdjęciu są czarne ze "spinkami". Zobacz na stronie. Dwa wiszą pod sufitem boxa. Lampa powinna wisieć mniej-więcej po środku. Przez ten "komin" Co wypuściłeś kable od lamy, możesz tez puścić przewód wentylacyjny od filtra. Widzę, że masz jeszcze otwór na plecach namiotu, przez niego tez możesz dać kable od lampy. Powinien być jeszcze kawałek materiału na spód namiotu. Wykładasz nim dno i spełnia poniekąd rolę podstawki. Jak będziesz podlewał rośliny, woda będzie szła dołem. A podstawek nie masz. Cytuj
Didi92 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2018 No dobrze ale jak podłączyć i gdzie te rury wszystkie pańskie mam białe jak powiesić ten filtr Cytuj
Nowy84 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Wrzuć zdjęcie tych pasków... Cytuj
Pasjonista Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) Filtr nie podłączaj pisałem ci już, tłumik też nie podłączaj W boxie tylko lampa na samej górze , Wentylator ten co kabelki podłączałeś , na górze ze srebrną rurą metrową,która idzie przez rękaw na zewnątrz boxanie wentylator mieszający wyżej od donić 20 cm Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez Pasjonista Cytuj
Pasjonista Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 masz odmiane która nie wali i Miesiąc lub do końca uprawy bez filtra Cytuj
Nowy84 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 A nie lepiej, żeby filtr już zamontował w boxie? Może nie podłączać rury, ale jak zacznie pachnieć, to będzie miał problem z grzebaniem w boxie Cytuj
Didi92 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Ok to pomału kurde teraz bo już nic nie wiem Cytuj
Recommended Posts