Didi92 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Ok to jest regulator obrotów? Cytuj
Nowy84 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Tak. Podłącz wentylator na maksa. Czyli Niebieski do N, brązowy do L2. Cytuj
Didi92 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Ok kurde nie mam taśmy żeby zaszokować żółty Ok działa dmucha regulacja również Teraz gdzie ja mam to zamontować ? Cytuj
Nowy84 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Znajdź jeszcze filtr węglowy. Cytuj
Didi92 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Mam tez Gdzie on ma stać na podłodze? Ta lampa ma tak wisieć ? Cytuj
Nowy84 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 To na ostatnim zdjęciu to filtr węglowy. Powinien wisieć dość stabilnie pod sufitem Boxa. Na poprzednim zdjęciu jest czarne kółko, zdaje się, że to kołnierz przyłączeniowy, który należy zespolic z filtrem. Według pomysłu Pasjonisty: Filtr z kołnierzem montujemy pod sufitem, do kołnierza podłączasz kanał wentylacyjny (ta sprężyna taka) dłuższy (zwykły). Kanał wypuszczasz na zewnątrz Boxa poprzez otwór w suficie. Na koniec rury montujemy wentylator. Byle w dobra stronę. Ma wyciągać powietrze z Boxa. Z drugiej strony wentylatora zakładasz tłumnik akustyczny. "krótsza sprężyna" Cytuj
Didi92 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2018 To tak ma być? Ale jak ja mam zawiesić ten filtr nie kumam on jest duży i mam jeszcze jedno wejścia z lewej strony w boxie A to gdzie zapomniałem ja nie wiem już nic I mam tylko jeden wentylator nie 2 Nie mam wentylatora mieszającego zapomniałem chyba zamówić Nie wiem jak to poskładać do kupy zaraz zwariuje Cytuj
Didi92 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2018 I to dostałem od nich w gratisie co to jest Cytuj
Nowy84 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) 4 godziny temu, Didi92 napisał: Stoję A ten otwór to gdzie? Jesli zamówiłeś ten namiot co @Pasjonista Ci napisał (HS40) to według opisu powinien mieć dwa paski do montażu filtra.\ A mowiłem, zebyś sie nie spieszył z nasionami. Lampa wisi ok. Świeci? I powinieneś mieś ventylator mieszający. Masz go w zamówieniu. EKO-CLIP FAN RAM 2-biegowy Ø20cm 15W wentylator z klipsem - 67,00 zł - 1 - szt. Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez Nowy84 Cytuj
Recommended Posts